Bas is even klaar met vrouwen ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Bas is even klaar met vrouwen

Vieze toiletten

Er is deze avond nog het één en ander gebeurd waar we nog niet over geschreven hebben. Bas stond vandaag op het schoonmaakrooster ingedeeld bij de toiletten en de douches, 's avonds laat besluit hij deze taak nog maar even uit te voeren. Even later loopt Bas naar Bjorn toe die achter de laptop zit. Bas vraagt hem of hij de aangemelde mannen voor het daten met Bas, even voor kan laten gaan. Bas is namelijk even klaar met vrouwen. Op de toilet trof hij op de grond een gebruikte tampon aan, en er zit bloed aan de tegels. Erg vies. Bjorn kan het niet geloven. Tampons gooi je toch nooit zo weg, dat wikkel je toch eerst in een verpakking of toilet papier voor je het weg gooit. Dit gebeurde zelfs toen Bjorn nog samenwoonde. ''Vrouwen come-on'', roept hij uit. Bas besluit zijn handen nog maar een keer te wassen, en gaat daarna verder met zijn schoonmaak taak.

Later op de avond zien we Gabriëlle weer naast Naomi in bed kruipen. Ook Wim komt even bij de dames op bed liggen en laat weten dat als Utopia doorgaat in 2016, dat hij dan 15 ATV dagen wil. Dat je dus 15 keer in het jaar een dagje Utopia uit mag. 'S ochtends weg, en 's avonds weer terug. Het is nog even afwachten of er naar Wim zijn wensen geluisterd wordt.

Cees en Bas lijken de hele avond al bezig te zijn met het ''dwars'' zitten en uithoren van Rolf. Zo confronteerden ze hem eerst met het feit dat hij vanavond niet gekookt heeft. Al had Rolf naar eigen zeggen van tevoren al aan meerdere bewoners laten weten dat hij alleen wat snacks zou maken. En had Nicole aangegeven dat zij wel iets zou maken. Iets later op de avond hebben ze expres spullen van de privé koelkast, naar de horeca koelkast verplaatst. Omdat ze weten dat Rolf dat niet oké vind. Er was laatst tenslotte nog een woordenwisseling over. ''Kijken wat hij gaat doen''. Later op de avond moeten ze weer Rolf hebben. Dit keer met Bjorn erbij. Ze zitten achter de laptop en zien dat Rolf van alles op de courant heeft gezet wat betreft het dineren bij hem en Stefanie. Maar er schijnt het een en ander niet te kloppen. Zo denkt Cees dat er vandaag nog gereserveerd kan worden voor morgen. Cees wil eigenlijk wel reserveren. Dan zal Rolf voor gek staan want hoe gaat hij dat dan nog regelen. Maar niet veel later komen ze er achter dat er toch een datum bij staat waarvoor er gereserveerd moet worden.

Even later wil Cees Rolf toch ''voor de lol'' nog even iets vragen er over. Maar dan komt Rolf zelf al aanlopen. ''We zaten op de courant te kijken en je hebt de nieuwe menu's er op gezet voor volgende week. Dus voor komende week kan het er af?'', vraagt één van de heren. Rolf zegt van niet. Hij wil het er juist op laten staan zodat mensen kunnen zien wat er allemaal mogelijk is. Maar daar is Bjorn het niet zo mee eens. Volgens hem ontstaat er nu verwarring en wordt het allemaal onduidelijk als er allemaal menu's voor verschillende data's op de courant staan. De mannen blijven hier een verschillende mening over hebben, en het is dus nog maar even afwachten wie zijn zin gaat krijgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.