Bas heeft spijt en kreeg een waarschuwing voor ongepast gedrag ~ Utopia Gekte

9/27/2015

Bas heeft spijt en kreeg een waarschuwing voor ongepast gedrag

Bas is niet zo slim bezig

Bas is een paar weken geleden op zoek gegaan naar een serieuze relatie. Hij heeft toen een oproep gedaan, waar een grote groep leuke dames op gereageerd heeft. Na een dating dag heeft Bas voor Didi gekozen. Die gister avond nog langs kwam voor een vervolg date. Tijdens die vervolg date hebben ze gekletst,  hebben ze elkaar een massage gegeven, is er gezoend, geknuffeld, en hebben ze samen in bed gelegen. Bas verzekerde Didi ervan dat hij haar echt leuk vind,en dat hij dit niet met iedereen doet. Didi liet weten snel jaloers te zijn en ondanks dat Bas daarvan op de hoogte is kon hij het vandaag tijdens de markt niet laten om met een andere wildvreemde dame te zoenen.

Na de markt heeft Bas een gesprekje met Cees op het rokersbankje. Bas laat weten zichzelf dom te vinden. Waarom zou hij op zoek gaan naar één vrouw om zich serieus mee te binden. Terwijl hij hier in Utopia zoveel aandacht krijgt van allemaal verschillende dames. Hij heeft blijkbaar spijt van het hele dating gebeuren. Bas weet ook niet eens hoe de dame heet waar hij vandaag mee gezoend heeft. Maar hij zegt helemaal lijp van haar te zijn. Hij vind haar echt heel leuk. Maar ja in hoeverre meent hij dat. Dat zei hij gister tenslotte ook nog tegen Didi. En vlak voor de kus met de onbekende dame liet hij zelfs nog weten te denken een beetje verliefd op Didi te zijn. Bas beseft zelf waarschijnlijk ook hoe raar het is. ''Terwijl ik gister nog met Didi in bed lag'', laat hij weten. Cees benadrukt dat Didi Bas gister al aan het claimen was. ''Nog niet doen Bas, is te vroeg'', adviseert Cees. Wel wil Cees weten hoe Bas dit op gaat lossen. Bas wil tegen Didi gaan zeggen dat hij een fout heeft gemaakt door op zoek te gaan naar een serieuze relatie terwijl hij in Utopia zit.

Het gesprek op het rokersbankje komt al snel weer tot een einde, en dan komen we in een gesprek terecht tussen een standhouder en Ivan, Bjorn en nog wat bewoners. De man vertelt dat hij Bas gewaarschuwd heeft. Blijkbaar heeft Bas de dochter van deze standhouder op een ongepaste plek aangeraakt. Volgens de man had Bas gezegd dat hij 23 was. Maar de man kwam er uiteindelijk achter dat Bas 26 is. Bas zou met zijn dochter van 17 op de foto zijn gegaan. En toen met zijn hand een verkeerde plek hebben aangeraakt. De vader van het meisje heeft Bas er toen dus op aangesproken. ''De volgende keer is het echt spelen met je voor tandjes''. Zou de man tegen Bas gezegd hebben. Als Bas even later bij het gesprek komt te staan komen er hele sterke verhalen en bedreigingen uit de mond van de standhouder. Hij wil Ivan zelfs betalen om Bas tijdens het kickboksgala knock out te slaan. En hij wil zelf graag komen kijken.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.