Bas heeft geen spijt van tweede kus. ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Bas heeft geen spijt van tweede kus.

Ook Ivan vraagt.

We zijn nog altijd bezig met het inhalen van alle gebeurtenissen van gisteravond laat. Zo schreven we zojuist over Rowena die vroeger een vechtersbaas bleek te zijn. En nu gaan we snel door met Bas, want ook over hem is genoeg te vertellen de laatste dagen. Eergisteren had hij namelijk een date met Didi, met wie hij intens lag te zoenen onder de dekens. En een dag later kust hij gewoon uitgebreid met een vrouwelijke marktbezoekster. Veel bewoners vielen over Bas heen, maar wat vind hij er nou zelf eigenlijk van?

''Ik heb echt een fout gemaakt met dat hele dating gedoe. Je krijgt hier zo veel aandacht van allemaal vrouwen en dan ga je toch niet op zoek naar één vrouw? Dat is toch dom van mij. Ik weet niet eens hoe ze heet, maar ik word helemaal leip van haar. Terwijl ik gisteren met Didi in bed lag'', legt Bas uit aan Cees. Hij is van plan Didi te laten weten dat hij een fout heeft gemaakt. Hij had niet op zoek moeten gaan naar de liefde. Een vervolg date met Didi lijkt er dus niet meer in te zitten. Bas is wilder geworden van de marktbezoekster dan van Didi.

Ook Ivan voert nog later op de avond een gesprek met Bas over deze kwestie. Ook daar laat Bas weer weten geen spijt te hebben van de zoen met de marktbezoekers, maar wel van de kus met Didi. Of eigenlijk de hele date. Hij baalt er van dat hij verkeerde verwachtingen heeft gecreëerd bij Didi. ''Didi is niet de ware voor mij, anders had ik geen interesse in andere vrouwen gehad''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.