Bas en Bjorn begraven kwarteleitjes. ~ Utopia Gekte

9/30/2015

Bas en Bjorn begraven kwarteleitjes.

Droog je tranen.

Zojuist waren we getuige van een dieptepunt in de hele geschiedenis van Utopia. Enkele kwarteleitjes zijn door Bas uit de broedmachine gehaald om ze vervolgens samen met Bjorn onder de grond te stoppen. Eenmaal klaar laat Bas weten dat het een mooie ceremonie was. De tranen stromen over onze wangen en we moeten even bijkomen van dit intens droevige moment. We waren al zo gehecht aan de kwarteltjes...

Een interview.

Op datzelfde moment is Benjamin bezig met het interviewen van Gabriëlle. ''Ik ben weleens verliefd geworden op een jongen waar ik echt niet gezien mee wilde worden. Omdat hij lelijk was. Maar hoe langer ik met hem om ging, hoe mooier hij werd. Maar dat was om hoe hij was. Ik kan helemaal waus worden van hoe iemand is'', laat ze weten. Gabriëlle noemt de vurigheid van Ivan prachtig, de schoonheid en het doorzettingsvermogen van Naomi prachtig, hoe Benjamin gesprekken kan voeren vind ze prachtig en ga zo nog maar even door.

Nikkie Plessen is een dief?

Ergens anders op het terrein is Naomi bezig met een fotoshoot. Ze fotografeert deze keer geen bezoekers of klanten want het is gewoon Gina die model is. Na enkele foto's keren de dames terug naar de loods voor een andere outfit. Onderweg weet Gina te melden dat Nikkie Plessen van alles heeft gejat van andere modellen. Waarschijnlijk doelt ze hier op het ''stelen'', of beter gezegd kopiëren van bestaande teksten. Zo had Nikkie namelijk teksten als ''Geek'' en ''Too much love will kill you'' gebruikt op haar eigen kledinglijn. Het is een grote schande... Ahum..

Stemstress bij Cees.

''Het doet sommige mensen totaal, totaal, totaal helemaal niets wat ik hier doe. Sterker nog, mensen gaan gewoon drie stemmen geven'', laat Cees ondertussen weten in de keuken. Hij praat tegen Rowena en Bjorn die ook hun mening geven. Volgens Bjorn kunnen drie stemmen namelijk ook een wake-up-call betekenen. Bjorn biecht op Cees een stem te willen geven en nodigt hem uit om vandaag in gesprek te gaan. Ook Nicole zit er bij en zij heeft eerlijk opgebiecht op Cees te gaan stemmen toen hij daar naar vroeg. Er volgt een lange discussie over met welke argumenten iemand stemt en of dat wel of niet goed zou zijn. Cees is het natuurlijk niet eens met Rowena, Bjorn en Nicole. En zij zijn het natuurlijk niet eens met Cees. Er is niets nieuws onder de zon! Rowena is overigens erg stil tijdens het gesprek, zij heeft net namelijk al een ellenlang gesprek gehad met Cees over het stemmen.

Schoonmaken.

Ook de schoonmaaktaken is en blijft een heel gedoe. Cees neemt het Bjorn kwalijk dat hij zijn taken niet doet. Dat klopt, want Stefanie doet de taken van Bjorn nu voor een pakje sigaretten. Maar de taken worden dus wel gedaan. Cees zelf wordt helemaal gek van het schoonmaken, maar krijgt de kans niet om andere dingen te doen. Ook het CeesManagement zou hem niet gegund worden en hij noemt als voorbeeld het regelen van de bedden. Daarop moeten Nicole en Bjorn uitleggen dat ze daar al mee bezig waren voordat Cees in Utopia kwam. Hij begint over sponsoring en dergelijke waarop er een streamlock komt. Dit is allemaal niet bestemd voor de oren van de livestreamers.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.