Bas date er op los, en er zijn niet alleen vrouwen ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Bas date er op los, en er zijn niet alleen vrouwen

Negen dates voor Bas

Om kwart voor vijf gaat de eerste dame de horeca keuken in. Ze neemt plaats op de stoel bij Bas, en Bas krijgt van de Cupido's het cadeautje overhandigd. Zodra Bas het cadeautje heeft uitgepakt gaat de tijd lopen. ''Hoi Bas, het is een nachtlampje. Als je hem dan 's nachts aandoet kan je aan me denken''. Bas vraagt aan wie hij dan denkt. ''Aan Didi''.  Bas mocht niet naar de naam vragen maar weet nu toch met wie hij date. Al snel komt er een gesprek los. Bas vraagt onder andere waar ze vandaan komt. Wat ze in het dagelijks leven doet. Of ze sportief is. Of ze dieren heeft. Of ze hakken draagt en er goed op kan lopen. Waar ze zichzelf over tien jaar ziet. Waar ze hun over tien jaar ziet. En of ze het leuk zou vinden om in Utopia te komen overnachten. Door al deze vragen is hij te weten gekomen dat ze aan fitness doet. Dat ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste volgt. Dat ze veel tijd aan haar uiterlijk besteed. Dat ze van dieren houd en een hond heeft. Dat ze op hakken loopt en niet zo lang is. Over tien jaar heeft ze hopelijk een leuke baan, een leuk huis een leuke relatie. En hoopt ze gelukkig te zijn. Op de vraag waar ze hun over tien jaar ziet antwoord ze ''samen in een leuk huis, en dat we allebei heel gelukkig zijn''. Het meisje houd van uitgaan, reizen, winkelen en nog veel meer. En als ze gekozen wordt zou het haar heel leuk lijken om een keer in Utopia te komen overnachten. De vijf minuten zijn daarna al snel weer om, en dus wordt de dame weer opgehaald door Benjamin en Bjorn. En mag de volgende dame naar binnen.

Date twee is Sylvia. Bas weet ook bij haar al snel achter de naam te komen door gewoon te vragen hoe ze heet. Als Cadeau heeft Sylvia een gelukskettinkje meegenomen. Dat moet Bas geluk brengen voor het komende boksgala. Aan Sylvia stelt Bas ongeveer dezelfde vragen als bij date één. Van Sylvia komt hij te weten dat ze fulltime in de horeca werkt op Schiphol. Volgens Sylvia is dat heel leuk werk, maar ook heel druk, ''hollen en vliegen''. Sylvia is zelf niet zo van het reizen met een vliegtuig. Wel vind ze het leuk om met de auto te toeren. Zo is ze in Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Engeland en Spanje geweest. Zelf rijd ze in een Nissan Micra, maar daarvoor heeft ze altijd in de bus van haar moeder gereden. Ze houd van films en series kijken, en nagels doen. Ze houd van beestjes, heeft een hond en een kat. Ze vind het ook erg leuk om lekker te wandelen met de hond. Ze heeft gesport, maar is er mee gestopt. Wil het wel weer op gaan pakken. Heeft vroeger ook paardgereden, en wil weer gaan sparen voor een eigen paard. ''Echt een paardenmeisje ben ik hoor''. Bas vraagt ook nog of de dame doelen heeft in het leven. Sylvia geeft aan nog een eigen huis te willen kopen, maar dan moet ze eerst nog even sparen. Als Bjorn en Benjamin de dame weer komen halen, laten ze Bas weten dat er toch nog een meisje bij gekomen is. Tijd voor date drie.

Date drie is Charella. Ze heeft drie cadeautjes meegenomen voor Bas en is naar eigen zeggen heel gul. Ze heeft onder andere een Italiaanse groente recepten boekje meegenomen, een kippenmuts, en nog iets anders. Charella was zenuwachtig maar op dit moment valt het wel weer mee. Charella heeft op dit moment wel hakken aan, maar draagt ze normaal niet zo heel vaak. Ze is eigenlijk ook heel klein, ze is maar 1.61. Ze werkt in de gehandicaptenzorg. Werkt in een snackbar en volgt daarnaast ook nog een opleiding. Ook gaat ze in het weekend wel eens uit. Charella heeft een hond, twee katten, en had een uil, maar de uil heeft haar vader weg gedaan omdat hij het zielig vond. Bas vraagt uiteindelijk nog of de dame wekelijks langs zou komen als ze zijn vriendinnetje word. ''Ja'', zegt ze. Daar is ze dan toch zijn vriendin voor.

Van date vier blijft de naam onbekend. Voor Bas heeft ze een zonnebril en een krukje mee genomen. Ze denkt dat ze wat langer is dan Bas, vandaar het krukje. De dame is zelf 1.79 en heeft nu haar Nikes aan. Normaal draagt ze hakken. De dame komt uit Gouda, is fotograaf. En maakt foto's van ongevallen. Ze heeft twee kuikens in huis gehad. Maar nu ze groter zijn zitten ze op de kinderboerderij. Ook heeft ze vroeger geitjes gehad. Over vijf jaar ziet de dame zichzelf nog steeds fotograferen en dingen doen die ze leuk vind. Dingen die ze leuk vind zijn fotograferen en artikelen schrijven, met vriendinnen stappen en gezellig doen. En haar doel is uiteindelijk huisje boompje beestje. Veel beestjes. maar wel ook nog veel doen. Ze houd van reizen. Bas laat weten dat het vijf hele leuke minuten waren.

Voor de grap hebben Benjamin en Bjorn Gabriëlle ook als date naar binnen laten gaan. Met een raar stemmetje stelt ze zich voor als Miranda. Ze zegt een beetje zenuwachtig te zijn. Maar dan gluurt Bas onder de tafel door en ziet Gabriëlle's schoenen. ''Gabs ga weg'', lacht hij. Tijd voor de volgende serieuze date. Date vijf. De dame is een beetje zenuwachtig. Ze heeft als cadeautje een pot gesneden blad spinazie meegenomen. Binnenkort heeft Bas een gevecht met Ivan en van die spinazie word hij sterk. ''Heel leuk, je hebt humor''. Bas vraagt of ze doelen in het leven heeft. ''Met jou trouwen haha, nee grapje. Een leuk gezinnetje, een leuke baan, een mooi huisje''. Het meisje werkt nu niet maar gaat naar school. Ze is nog maar 17 en heet Marieke. ''Vind je me dan niet te oud? Ik ben 26'', laat Bas weten. Maar nee, ze vind Bas een schatje en ze is binnenkort jarig. Ze wil Bas wel als cadeautje.

Date zes heeft volgens Bas een mooie lach. Hij heeft twee cadeautjes van de dame gehad waaronder een kip die danst en zodra je de kip aan zijn nek pakt begint hij gek te doen. Bas ligt in een deuk en vind het een heel leuk cadeautje. ''Heel erg bedankt voor de cadeautjes''. Het meisje komt uit Schiedam en werkt in een kledingwinkel. Ze doet geen opleiding meer, alleen nog maar werken. Ze houd van uitgaan en spontane dingen. Ze spaart naar eigen zeggen mooie momenten. Ze houd van dieren en heeft zelf een hond, kat en konijn. Een overnachting in de B&B zou ze zeker doen en haar doelen in het leven zijn een minivan kopen en dan langs steden en feestjes gaan. Reizen met de minivan. Haar vrienden omschrijven haar als spontaan en lekker gek. Het gekste wat ze ooit heeft gedaan is naakt zwemmen in Rotterdam bij de Erasmus brug. Ze is gister 26 geworden. En Bas weet dankzij een spiekbriefje wie het meisje is.

Date zeven heeft een groot cadeau meegenomen. Het is een schilderij met foto's waaronder een foto van het meisje zelf. Hij weet dus ook bij deze date met wie hij aan het daten is. De dame is 19, heeft een hond genaamd Delano en een tatoeage. Ze doet maatschappelijke zorg op school en zou graag de verslavingszorg in willen of willen werken met moeilijk opvoedbare jongeren. Over vijf jaar heeft ze hopelijk een eigen huisje en hoopt ze te werken op de plek waar ze graag wil werken. Ze heeft een kinderwens en wil best wel veel kinderen. ''Drie, vier, vijf''. Naast haar werk heeft ze niet echt dingen die ze wil doen. Ze heeft er nog niet over nagedacht en is druk bezig met haar opleiding. Het gekste wat ze ooit gedaan heeft is haar blote kont laten zien aan de politie. En het meisje is niet sportief. Ze haat het zelfs om te sporten.

Date acht heeft een uniek cadeau meegenomen. Visjes. Het zijn guppies, 1 mannetje en vier vrouwtjes. De dame komt uit Amsterdam, werkt in de horeca in een club in Amsterdam en wil nog gaan studeren. Ze is niet meer sportief, maar was het ooit wel. Deed aan kickboksen en Kung fu. Van de één op de andere dag is ze daarmee gestopt. Ze is wel van plan om het weer op te gaan pakken, maar is nu heel druk met werk, vrienden, familie en haar dieren. Ze heeft twee honden, een border collie en een Argentijnse dog. Ook heeft ze een tamme kraai en een kauwtje. De dame is 21 jaar en slaapt in haar vrije tijd heel veel omdat ze 's nachts werkt. Ze vind het leuk om psychologie te studeren en doet dat dus in haar vrije tijd. Ook gaat ze soms stappen met vrienden, en vind ze het leuk om te schilderen. Ze is 1.72 lang en haar vrienden omschrijven haar als impulsief, een beetje gek, trouw, en de dame kan soms irritant of gemeen uit de hoek komen bij mensen die ze niet aardig vind. O en ze is ook eerlijk. Op dit moment heeft ze geen kinderwens, en op tv kijkt ze graag naar Gordon Ramsey, southpark en ze zit veel op Netflix om films en series te kijken. Utopia kijkt ze eigenlijk niet echt.

Date negen is een jongen. Het is een man en hij valt op mannen. Hij heeft Bas nog nooit gezien en was meegekomen met Kayleigh (date zes). Toen hij hier was dacht hij laat ik het ook maar even proberen. Hij is assistent manager in een kleding winkel. is 21 jaar en is op zijn 13e al uit de kast gekomen. Hij houd van bank hangen en films en series kijken. Verder vind hij uitgaan, zwemmen en de natuur ingaan ook wel leuk. Hij heeft een kinderwens en zou wel een jongetje en een meisje willen als hij mocht kiezen. Hij zegt op mannelijke jongens te vallen en zou zelf dus het vrouwtje zijn. Vrienden zouden hem omschrijven als gek, vol energie en altijd in voor een feestje. Het gekste wat hij ooit gedaan heeft is van een berg af plassen in Tsjechië.Date 1
Date 2
Date 3
Date 4
Date 5
Date 6
Date 7
Date 8
Date 9

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.