Bas: ''Dan mag ze voor me zorgen''. ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Bas: ''Dan mag ze voor me zorgen''.

Gabriëlle doet die shit.

Ook Bas is weer gespot in de loods en hij voert al snel een gesprekje met Cees in de keuken. Het valt Cees op dat Bas behoorlijk aan het snotteren is nu. Bas geeft aan zich niet fit te voelen waarop Cees zich afvraagt hoe dat nou moet met de date van vanavond. ''Dan mag ze voor me zorgen'', weet Bas te vertellen. Cees moet lachen en lijkt het een goed antwoord te vinden. De date van Bas komt rond 19:00 Utopia pas binnen lopen. Van Cees krijgen we te horen dat Benjamin ook al terug naar bed is gegaan omdat hij niet in orde is. ''Mannen zijn pussy als ze ziek zijn'', concludeert Bas.

Hij gaat met een ontbijt en de krant op de bank in de woonkamer zitten. Daar treft hij Stefanie aan die nog een dutje doet. Ook zien we op de achtergrond een aantal dames weer aan de slag met de plotter.

Een ander dingetje gaat over de Live in de loods met Nick & Simon. Eerder dachten we dat dit optreden niet meer door zou gaan. Echter blijkt dat de twee heren wel gewoon naar Utopia komen op 12 oktober voor een spectaculair Live in de loods optreden.

Koken met Rolf.

En weer een ander dingetje gaat over het koken. Ook vandaag moet Rolf gaan koken voor de groep, maar hij vertelt nogmaals dat er geen boodschappen zijn door de schuld van Gabriëlle. Cees vroeg namelijk wat Rolf op het menu heeft staan vandaag. ''Niks! Er zijn geen boodschappen gedaan'', moppert Rolf. Cees beschuldigd Rolf er van niks te hebben besteld en vervolgens komt er een aanval richting Gabriëlle. Zij krijgt dit ook mee en begint boos te worden. ''Je weet zelf toch dat je gaat koken?! Dan geef je dat toch op? Maar laat maar, ik doe die shit wel''.

Last but not least hebben we nog een video van vannacht voor je in petto. Hierin roddelen Stefanie, Bjorn en Rob midden in de nacht over Rolf. Of ventileren, het is maar hoe je het zelf wilt noemen natuurlijk. De video is hier te bekijken:
Watch 1.25uur Rob,Stif & Bjorn over Rolf 26-9-15 in Entertainment | View More Free Videos Online at Veoh.com


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.