Appeltaart, groenten, fruit en heel veel kleding voor Cees ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Appeltaart, groenten, fruit en heel veel kleding voor Cees

Een groenten en fruit pakket

Cees zijn familie is al eventjes in Utopia. We schreven net al over zijn bezoek, maar er is nog veel meer te vermelden. Cees heeft het namelijk supergoed naar zijn zin. We schreven net al dat de familie van alles meegenomen heeft voor Cees, en daar zit ook post van tante Ada bij. ''Een meelevende groet'', schrijft de dame. Alsof Cees het heel zwaar heeft in Utopia, maar zo lijkt het volgens de familie ook op tv. Als ze beginnen te vertellen wat er wel en wat er niet op tv wordt laten zien, volgt er een streamlock. Het bezoek heeft ook twee appeltaarten voor Cees meegenomen, gemaakt met appels uit eigen tuin, en gemaakt door de meiden, ''die baalden dat ze er niet bij konden zijn''. Ook hebben ze een groot groenten en fruit pakket meegenomen voor Cees. ''Ik wil verse groenten, ik mis verse groenten, ik mis fruit, ik mis fruit'', doet iemand van het bezoek Cees na. We zien dat er in het pakket onder andere een meloen, boontjes, bietjes en een courgette zit. En ook boterhamworst en ham hebben ze voor Cees meegenomen. ''Plakjes ham is natuurlijk een heel ding'', laat het bezoek weten. Cees zegt dat hij zijn naam er op gaat zetten, dan blijft de rest van de loods er namelijk af.

En dat is nog niet alles, ook hebben ze voor Cees, dropjes, chocolade, en zijn lievelingskoekjes meegenomen. De regie heeft de koekjes netjes afgetaped zodat de merknaam niet zichtbaar is. Maar Cees is zo enthousiast bij het zien van zijn lievelingskoekjes dat we alsnog weten wat voor koekjes het zijn. ''Oreo'', gilt hij enthousiast uit. Cees vertelt zijn bezoek maar al te graag hoe het allemaal werkt in Utopia. Zo heeft hij het een keer meegemaakt dat er nog drie eieren waren en dat één iemand alle drie de eieren voor zichzelf pakte. Cees had ook wel een eitje gelust, maar kreeg te horen dat hij dan pech had. ''Het is dus wie het eerst komt, die het eerst maalt'', vult zijn familie aan. Cees vertelt ook dat er gister B&B gasten zouden komen, en dat Mark en Gina de hele B&B hadden versierd met rozenblaadjes, en dat de gasten uiteindelijk niet op zijn komen dagen. Ze hebben niks laten horen, niet afgezegd, en ook niet betaald. Normaal moeten ze een aanbetaling doen, maar deze mensen zouden in Utopia pas betalen. De familie van Cees begint even later over het vele eten in Utopia. Zo zien ze de bewoners heel vaak eten, en daar snappen ze helemaal niks van. Ook de horeca keuken komt nog even ter sprake. De broer van Cees heeft vanaf het begin al gedacht, ''Cees je moet die horeca keuken niet op je nemen, die stress slaat op je lijf''.

En ondanks dat Cees al heel veel cadeautjes en lekkers gehad heeft, is dat nog steeds niet alles. Ook heeft de familie een hele lading kleding voor Cees meegenomen. ''Oh een sjaal heerlijk'', horen we Cees zeggen. En verder krijgt hij ook nog een joggingbroek met bijpassend shirtje. ''Hee wat mooi''. Sokken, een joggingvest, een trui met sokken, en nog veel meer warme truien. Ook hebben ze aan wat kleur gedacht. ''Dat grijze vest kunnen we niet meer zien'', laten ze weten.


Cees zijn zus en broer.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.