Aan de slag met de loods deur ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Aan de slag met de loods deur

Cees moppert verder

We schreven net al over Cees die vanochtend lekker aan het mopperen was. Maar niet veel later heeft Cees weer iemand anders gevonden om tegen te mopperen. Zo laat hij aan Mark weten dat hij graag wil dat zijn haar eens onder handen wordt genomen door Gina. Maar dat hij het gevoel heeft dat Stefanie en Rowena voorgetrokken worden. Mark denkt dat Gina een stem aan Cees gaat geven, en hij adviseert Cees dan ook om eens een keertje met Gina te gaan praten. Ondanks al het gemopper ziet Cees wel wat positieve veranderingen in de loods. ''Stefanie heb ik gecomplimenteerd, ze is actiever en drinkt minder''. Cees vertelt dat hij het hele alcoholgebruik aan de kaak heeft gesteld en dat het zich nu uitbetaalt. Volgens hem denken zijn mede bewoners nu: ''Die Cees heeft gelijk''.

Maar Cees zou Cees niet zijn als er nog meer te klagen is. Zo is het hem opgevallen dat Rolf altijd laat zijn bed uit komt. ''Hij vertelt van die mooie verhalen van om acht uur sta ik op de akker, maar die gozer zie je voor elf uur niet uit zijn bed. Terwijl de rest dan al lang bezig is''. Mark denkt dat Rolf zijn vriendin mist en dat hij zich over een tijdje misschien wel beter zal voelen. Net zoals bij Stefanie het geval was aan het begin.

Laatst genoemde is inderdaad erg veranderd sinds ze in Utopia zit. Aan het begin had ze erg veel last van heimwee, maar inmiddels lijkt ze haar plekje wel gevonden te hebben. Deze ochtend gaat Stefanie samen met onder andere Gabriëlle om vijf voor half elf de gym in om te sporten. Wim is op dat moment met hele andere dingen bezig. Met hulp van zijn mede bewoners is hij aan de slag gegaan met de loodsdeur. Samen met Mark, Ivan, Bjorn, Benjamin, Cees, Rob, Gina, Nicole, Rolf en Bas haalt hij de grote zware loods deur er uit. Alle hulp kan hij goed gebruiken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.