150 euro weggegooid ~ Utopia Gekte

9/24/2015

150 euro weggegooid

''Gaat hij maar glaszetter worden''

Eerder had Cees het met Bas en Bjorn al over Rolf en de horeca adviseur. Maar om tien over half zes besluit Cees het ook nog maar even met Mark te bespreken. ''Goed dat ik er bij was. Het was precies zoals ik al zei vanaf die discussie in het centraal. 150 euro weggegooid. Als iemand behoefte heeft om daar iets neer te leggen dan mag dat met je naam en een datum er op. Was allemaal niet zo volgens hem, maar is dus wel zo''. Ook is er een discussie geweest over de kunststof snijplanken. Cees zegt dat Rolf zei dat je niet op hout mag snijden. '"Gelul, gelul. Iedere kok snijd op hout in plaats van op kunststof'', laat Cees weten. Mark wil weten wat de adviseur daarover zei. ''Hout is niet fout. Als je het maar schoonmaakt. Die kunststof dingen moet je vervangen. Die zijn dus niet oké, en die houten wel. Kijk dit, hier kan dus vuil in achterblijven, Zie je dat. Dat is dus niet met een houtenplank. Sterker nog hout neemt veel makkelijker bacteriën op dan kunststof. Dus dat is ook gelul'', aldus Cees. Ondertussen heeft Cees er meteen maar even een paar snijplanken bij gepakt om te laten zien wat hij bedoeld.

Ook is het geen probleem dat de samenleving in de horeca keuken kookt. ''Het is geen probleem dat ze in deze keuken koken. Mits ze het schoon achterlaten. Waarop Rolf zou beweren dat Gabriëlle het niet schoon achter liet. [...] O ja dat beweerde hij ook, dat als het hier fout gaat, jij ook de lul bent met Le Luifel. Is dus niet waar. Als het hier fout gaat gaat het hier dicht, de Luifel niet. Dus het was allemaal prima'', laat Cees weten. ''Dan gaat die maar glaszetter worden'', grapt Mark. Cees is benieuwd wat voor verhaal Rolf nu op gaat hangen. ''Dat het allemaal niet mocht en kon, allemaal gelul, echt gelul. [...] En wat wel aan te raden is, en daar heeft hij misschien wel een punt. Dat is de ideale situatie. Dat je hier apart je materialen hebt, en daar ook''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.