15 maanden Utopia voor Ivan, muziek en een kampvuur ~ Utopia Gekte

9/12/2015

15 maanden Utopia voor Ivan, muziek en een kampvuur

Gaat Gabriëlle de koeien doen?

De avond is net zoals de rest van de dag rustig verlopen. Naomi en Gabriëlle hebben eerder vandaag een afspraak gemaakt. Zij zullen tegen elkaar gaan boksen tijdens het boksgala, en als Gabriëlle verliest moet ze met Naomi mee om de koeien te gaan doen. Een bijzondere afspraak aangezien Gabriëlle bang is voor de koeien en niks van ze moet weten. Later deze avond gingen de bewoners met zijn allen op de bank zitten voor een speciaal momentje. Ivan zit vandaag namelijk precies 15 maanden in Utopia, en dat moet gevierd worden. Benjamin houd een speech en geeft Ivan het cadeau dat hij eerder al voor hem geregeld had. Ivan laat vervolgens weten sprakeloos te zijn. Hij vindt dit een mooi gebaar en wil iedereen hartelijk bedanken. Utopia is zijn tweede familie geworden. En er wordt gezegd dat Ivan veel doet, maar dat doet hij met heel veel liefde. Hij haalt daar ook energie uit. ''Dankjewel''

Na dit bijzondere momentje is er muziek in de loods. In tegenstelling tot andere feesten wordt er niet echt luidruchtig gefeest. Buiten is er namelijk een kampvuur, en vele bewoners, plus de camping en de B&B gasten verzamelen zich rond het vuur. Tijdens een feestje kan er natuurlijk gedanst worden, en dat gebeurd dan ook. Zo zien we Stefanie wat danspasjes doen, terwijl de anderen voornamelijk aan het kletsen zijn. Het is vervolgens de hele avond gezellig geweest. Op dit moment om half één zitten er nog steeds veel bewoners buiten. Wel liggen er ook al een aantal mensen op bed. Zo zien we Bas al slapen, en leek Nicole ook al in bed te liggen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.