''Zij is de knapste hier, waarom ga je die weg sturen'' ~ Utopia Gekte

8/10/2015

''Zij is de knapste hier, waarom ga je die weg sturen''

Bas maakt een lijstje

Deze avond hebben Bas, Bjorn, Rob en Wim lang zitten kletsen bij Baas Beach. Het gesprek ging natuurlijk weer over wie op wie stemt, wie er genomineerd worden, wie er weg moet, en wat er binnen komt. De stemming is morgen namelijk al. ''Wedden, er komt iemand binnen die heeft een eenden allergie'', grapt Bas. Maar volgens Rob komen er een bloedmooie meid en een tuinman binnen. ''Waar kies je dan voor?''. Volgens Bas is het dan makkelijk, want Rob doet inmiddels de tuin al. Ook Naomi komt ter sprake. Ze moeten haar niet wegsturen want wie gaat dan de koeien 's ochtends doen. ''Zij is de knapste hier, waarom ga je die weg sturen. We hebben het al moeilijk'', lacht Rob. ''Misschien juist daarom'', reageert Wim.

Ook zijn de mannen benieuwd op wie Stefanie gaat stemmen. Zou ze vol op Cees gaan, of geeft ze misschien ook stemmen aan Gaby? Wim laat over Cees weten dat het een goeie gozer is, maar dat hij aparte trekjes heeft. Bjorn heeft zijn stemmen nog nooit verdeeld. Is altijd vol gegaan. Heeft deze keer getwijfeld om te verdelen, maar gaat ook deze keer weer vol op één persoon. Wim gaat wel verdelen. Als de mannen zich herinneren dat Wilco altijd een lijstje maakte van wie op wie ging stemmen, besluit Bas om ook maar eens zo'n lijstje te maken. Al weten ze niet van iedereen op wie ze gaan stemmen, en ze zijn er ook nog niet van op de hoogte dat Ivan toch vol op Bjorn wil gaan. Volgens de berekeningen van Bas wordt het een bank met vijf mensen en komen Ivan, Cees, Gaby, Bjorn en Bas er op.

Ook hebben ze het nog even over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Volgens Bjorn heb je de mensen in Utopia namelijk niet nodig om te winnen. Vanessa had heel veel stemmen van mede bewoners, maar verloor alsnog van Giorgio die volgens Bjorn maar drie stemmen had van zijn mede bewoners, maar wel heel veel stemmen van de kijkers kreeg. Volgens Bjorn gaat Bas of Gabriëlle Utopiaan van het jaar worden. Bjorn heeft namelijk op de markt gehoord dat Bas al heel lang op één staat in de populariteitspoll.

Als de mannen weer klaar zijn met het gesprek gaan ze weer naar binnen. Daar valt ons op dat de stemmingsbordjes inmiddels al weer klaar hangen. Bas laat even later in een gesprek met Gaby weten er van uit te gaan dat zij Utopia moet gaan verlaten. Op de bank komt ze volgens Bas ook zeker weten. Wat denk jij?


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.