''Zeker als we volgende maand horen dat het niet doorgaat'' ~ Utopia Gekte

8/15/2015

''Zeker als we volgende maand horen dat het niet doorgaat''

Bas zou het heel vervelend vinden als Cees gaat

Bas en Bjorn zitten achter de loods te kletsen over van alles en nog wat. Net hadden ze het nog over de keuze tussen nieuwkomers Rolf en Roelie, en wie ze denken dat er naar huis gaat. Het gesprek tussen de twee heren gaat nog even verder. Vanaf de volgende stemming gaan mensen tactisch stemmen volgens Bjorn. ''Zeker als we volgende maand horen dat het niet doorgaat''. Volgens Bjorn hoorden ze het vorig jaar in september al. ''Echt waar? Hoorden ze het toen al?'', vraagt Bas verbaasd. Bas denkt niet dat het doorgaat. ''We zuipen ons naar de filistijnen. Dat is toch geen ideale samenleving. gebaseerd op alcohol''. Bas is ook niet bang om naar huis te gaan. Als het zo moet moet het zo. Bas zou het alleen heel vervelend vinden als Cees gaat. Bjorn sluit zich daarbij aan. Hij zou het echt jammer vinden. ''Zou ook niet terecht zijn'', is Bjorn van mening.

''Echt, zou zo onterecht zijn. Zo onredelijk. Maar er worden nu al spelletjes gespeeld. Je merkt aan Stef dat ze bezig is met de nieuwelingen om Cees weg te krijgen'', laat Bas weten. ''Serieus?'', reageert Bjorn verbaasd terwijl hij met zijn hoofd heen en weer schud. ''Zo jammer''. Bjorn zegt dat Rolf tussen Ivan, Cees en Gaby twijfelde. Maar dat Rolf uiteindelijk aangaf dat Cees ook wel veilig was. Rolf heeft gesprekken met Ivan gehad en zag nu toch ook zijn positieve kanten wel. ''Iedereen heeft positieve kanten''', laat Bjorn weten. Volgens Bjorn twijfelt Rolf nu tussen Ivan en Gaby.

''Zo dat zou wat zijn als Ivan naar huis gaat'', reageert Bas. ''Dat zou bizar zijn'', is Bjorn het er mee eens. Bjorn heeft gisteravond ook weer heel veel gehoord van bezoekers. ''Jij blijft hier, gaat Ivan maar naar huis''. En Bas geeft aan ook hele gemene dingen over Ivan te hebben gehoord. Bjorn zou het toch ook wel weer heel lullig vinden voor Ivan als hij nu weg moest. Hij heeft wel iets opgegeven wat Bjorn nooit zou hebben gedaan. Als Bjorn zijn broer zou gaan trouwen...dat wil hij niet missen. Dan was hij gewoon weg gegaan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.