Wim verliefd op een bezoekster? ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Wim verliefd op een bezoekster?

Bier in overvloed.

Shanna is inmiddels een aantal uurtjes in Utopia en brengt vooral tijd door met Wim. Ze is al vaker in Utopia geweest en die twee lijken al langer een oogje op elkaar te hebben. Het gevoel is wederzijds en dat is best vervelend als de ene wel in Utopia zit en de ander niet. Wim is niet van plan om Utopia snel te verlaten en Shanna... Ja hoe zit dat eigenlijk? Mag en kan Shanna nog naar alle evenementen en dingetjes in Utopia komen zodra ze een relatie met Wim krijgt? Het antwoord daarop is voor zover wij weten een nee. Als Wim gaat zoenen met Shanna, of zelfs maar een brief schrijft, dan ziet hij Shanna pas weer als ze mee komt tijdens een officieel familiebezoek.

Wat een dilemma! En zo denkt Wim er ook over. Buiten dit dilemma om is de sfeer in Utopia best goed. Het grote kampvuur is aangestoken en de bewoners kletsen gezellig met de bezoekers. Er is kort wat gedoe geweest over fooien, maar dat stelde weinig voor. We zien bier in overvloed dus wie weet brengt de avond en nacht nog wat spanning met zich mee. Shanna verliet rond half tien de poort zonder kus van Wim. Ze gaven elkaar een knuffel en we zien haar vast snel weer terug. Denk jij dat het echte liefde is?

Utopia prijsje winnen? Klik snel door naar onze Facebook pagina. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.