Wim ondergaat veel pijn, ondanks vier verdovingen ~ Utopia Gekte

8/25/2015

Wim ondergaat veel pijn, ondanks vier verdovingen

De tandarts in Utopia

Vlak voor het avond eten hadden Rob en Rolf nog een kort gesprekje. Er is deze middag namelijk een hoop gebeurd. Rob is van mening dat Cees met heel veel gelijk heeft. Maar als je dat soort dingen dan 13 keer op een dag zegt ... Rolf had Stefanie net wel zover dat ze in zag dat het niet handig van haar was om weg te lopen. ''Cees is een man die moeilijk te veranderen is'', laat Rob weten. Volgens Rolf is het gewoon heel simpel, hij moet een keuze maken en kijkt naar wat er mogelijk is. ''Stefanie is iemand met een koksopleiding, maar Cees kan ook goed koken'', laat Rob weten. Samen lopen de heren naar binnen waar het eten precies om zes uur op tafel staat. 

Helaas kan niet iedereen gezellig mee eten. Wim zit namelijk in de horeca keuken. En moet iets minder leuks ondergaan. De tandarts is namelijk in Utopia, en Wim is daar eigenlijk best wel bang voor. Dat is ook de reden dat hij jaren niet gegaan is. Maar aangezien Wim flink veel kiespijn heeft moet hij er nu toch aan geloven. Op het moment dat wij kijken heeft Wim net een verdoving gehad. Volgens de tandarts zit er een groot gat(?) en is het goed dat ze het er uit gaan halen. Als de verdoving de tijd heeft gehad om te gaan werken gaan ze kijken of de verdoving goed zit. Toch blijkt Wim nog flink wat pijn te voelen, en er moeten dus nog injecties bij. Dat het zeer doet betekent volgens de tandarts dat het goed ontstoken is. Als Wim de zoveelste injectie heeft gehad zien we de tandarts met zijn halve hand in Wim zijn mond rommelen. Het ziet er niet echt fijn uit en aan Wim zijn geluiden te horen is het ook niet echt een fijne behandeling. Het lijkt er op dat hij flink wat pijn, heeft, en even klinkt het alsof hij over zijn nek gaat. Hoe dan ook, binnen no-time is de kies er met de hand uitgehaald en is de behandeling weer achter de rug. ''Je hield je goed Wim'', laat de tandarts weten.

Daarna ruimen ze op en is het weer tijd voor de tandarts om te vertrekken. Wim krijgt te horen dat het ongeveer anderhalf uur zal duren voor de verdoving uitgewerkt is. Als Wim samen met de tandarts door de loods loopt horen we zijn mede bewoners zeggen dat ze trots op hem zijn. Wim vertelt dat hij wel vier keer verdooft is. Wel denkt hij dat er nog een stukje bot in zijn keel vast zit, en dat hij zo dus nog even moet gaan overgeven. Al zou het ook kunnen helpen als hij iets te eten neemt zonder teveel te kauwen. Dan neemt het eten het stukje bot mee.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.