Wim laat Ivan weten dat hij veilig is ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Wim laat Ivan weten dat hij veilig is

Band avond met de band Noekje

De band avond met de band Noekje, is al weer even gaande. Zowel de bewoners als de bezoekers lijken het tot nu toe goed naar hun zin te hebben. Voordat de avond van start ging was de band al even aanwezig. Bjorn zorgt ervoor dat de bandleden allemaal vijf consumptie muntjes krijgen, en vertelt dat als de muntjes op zijn ze gewoon weer nieuwe kunnen komen halen. De zangeres wil ook graag weten waar ze kunnen roken, maar aangezien het op dat moment onweert, mogen ze de loods even niet uit. Als het straks gestopt is met onweren kan ze één van de rokers aanspreken, en die zal ze dan de rook plek wel aanwijzen.

Zodra de bezoekers arriveren, merken we dat ook Shanna er weer is. Wim vertelt haar dat hij vandaag vrij is. Ze stonden met vijf man achter de bar ingedeeld. Maar aangezien het zo onwijs rustig is, is dat veel te veel. Wim heeft dus gezegd ''ik doe vanavond helemaal niks''. Maar hij had ook alles al klaar gezet, dus hij vindt het wel prima zo. En hij wist dat Shanna zou komen. Dus dan is vrij hebben ook wel handig. Om vijf over twaalf begint de band te spelen, en het duurt niet lang voor Roelie aan het dansen is. Helaas was dit nog maar een stukje repetitie, en moeten ze dus nog even wachten.

Een half uur later houdt Bjorn een openingsspeech. Hij vertelt waar de toiletten zijn, waar de bezoekers muntjes kunnen halen. En dat is het eigenlijk wel. Daarna kan de avond echt van start gaan. De zangeres heeft aangegeven wat ziekjes te zijn, maar daar is gelukkig niks van te merken. De bewoners zijn dol enthousiast, en er wordt mee gedanst en gezongen. Wim zien we even later naar Ivan toe lopen om hem te vertellen dat beide nieuwkomers hem niet weg zullen sturen. Dat is tenminste wat ze zeggen als we Wim mogen geloven.

Om 20:41 is er een stream storing, maar die is gelukkig ook al snel weer voorbij. Na de storing zien we Stefanie en Rob samen achter de bar staan. Stefanie is volop aan het genieten van het optreden. Wat niet zo gek is, aangezien ze groot fan van Anouk is. Ondanks dat het niet zo druk is als verwacht, zijn vele bewoners toch aan het werk. Rob en Stefanie zien we dus achter de bar. Nicole is een tatoeage aan het zetten in de tattoo shop. Naomi maakt deze avond foto's. Mark en Gina staan in de Le Luifel. En Gaby, Roelie en Benjamin hebben we bij de muntverkoop zien staan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.