Werken klinkt Naomi als muziek in de oren. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Werken klinkt Naomi als muziek in de oren.

Opruimdag.

We hadden even geen inspiratie voor een betere titel van dit bericht. Desalniettemin klopt de titel wel. Ook Naomi is namelijk hard aan het werk met de groep om het terrein schoon te maken. Alleen heeft Naomi als enige een koptelefoon op met muziek tijdens het werken. Dat maakt het allemaal toch wat draaglijker. De hele ochtend zijn de Utopianen al bezig om het terrein netjes te maken. Op 30 augustus is er weer een Utopia markt en dan moeten de bewoners een goede indruk maken. Het lijkt een beetje alsof de bewoners, verplicht of niet, bezig zijn met een charmeoffensief. De gasten die blijven overnachten in Utopia krijgen veel meer aandacht, ze spreken niet meer negatief over bezoekers en kijkers van Utopia, alles moet spik en span zijn én evenementen worden beter voorbereid dan voorheen. Zou er een omslag gaande zijn? Tijdelijk of niet, de Utopianen laten zien dat het ook anders kan en dat valt goed op.

Na een tijdje zien we dat Naomi toch niet de enige is met muziek in haar oren. Gabriëlle, die alleen aan het werk is bij de poort, heeft ook oortjes in. Zij is met de bezem aan de slag om de entree vrij te maken van vuil. Al met al zijn de bewoners serieus aan het werk en houden ze het voor hun doen nog lang vol ook. Dat terrein schittert straks als een nieuwe! De perkjes van Chris liggen er ook weer keurig schoon bij dankzij de inzet van onder andere Gina.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.