Wederom moeizaam wakker worden in Luitopia. ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Wederom moeizaam wakker worden in Luitopia.

De planning voor vandaag.

De campinggasten zijn lekker vroeg wakker vandaag en merken rond half acht op dat de koeien al beginnen te loeien. Ze willen gemolken worden, maar Naomi is nog niet wakker. Bijna niemand is nog wakker overigens, alleen Cees zien we alweer aan het werk terwijl hij behoorlijk laat zijn bed in ging. Hem zien we al een wasje in de droogtrommel stoppen. Rond 8 uur 's ochtends verschijnt Naomi voor het eerst met een brede glimlach bij de koeien, vermoedelijk omdat de gasten daar ook staan. Of zou Naomi echt super vrolijk wakker zijn geworden vandaag! Of is ze gewoon zo blij omdat haar kroegennacht vandaag op de agenda staat? :)

Als Mark en Gina rond half negen wakker zijn zorgen zij voor de gasten die rondlopen op het terrein. Ook Daantje wordt om 9 uur 's ochtends wakker gemaakt in het Bed & Breakfast. Terwijl Naomi aan de slag gaat met haar make-up staat Daantje op uit bed. Tijd voor een heerlijk vers ontbijtje in de buitenlucht. Ook de koe loopt weer rond te neuzen in de fitness ruimte. Na al die keren weet ze nog steeds niet hoe al die apparaten gebruikt moeten worden. Bas zien we de geitjes uitlaten en Daan geniet samen met de andere gasten van zijn ontbijt.

Oftewel, het is nog erg rustig in Utopia deze zaterdagochtend. Veel bewoners slapen nog en de meeste mensen die wel wakker zijn moeten de slaap nog uit hun ogen vegen. Rond een uurtje of tien roddelen de bewoners een beetje over Bas. Zo zou hij volgens Gina tieten hebben en geen strak buikje. ''Hij is aangekomen'', vult ze verder aan. Naomi ziet het ook en Stefanie zegt dat Bas de lelijkste buik heeft van alle mannen daar.

Last but not least hebben we nog het rooster voor de kroegennacht van vanavond. Dit hebben de bewoners gisteren te horen gekregen, maar wij hadden nog geen tijd om er over te schrijven.

- Stefanie staat samen met Rolf, Bas en Wim bij de bar ingedeeld.
- Rob is vrij vanwege het winnen van de frikandellen contest.
- Mark en Gina staan samen in Le Luifel.
- Gabriƫlle en Ivan staan bij de garderobe ingedeeld..
- Als Gabriƫlle en Ivan klaar zijn bij de garderobe, gaan ze verder als runner.
- Bjorn is ook runner, maar verzorgt daarnaast ook de presentatie en ontvangst van de gasten.
- Naomi zal foto's maken.
- Benjamin, Cees en Nicole staan bij de muntverkoop en de merchandise ingedeeld.
- Maar Benjamin heeft vandaag ook zijn familie bezoek dus hij moet kijken in hoeverre hij mee kan doen.

- Naomi wil dat ze de mensen ook wijzen op de Gouden Pot.
- Artiesten en bewoners krijgen geloof ik eigen muntjes zodat ze kunnen zien wat er daadwerkelijk verkocht is en wat aan eigen gebruik op is gegaan. Van wie is dat briljante idee?
- Zondag komt marciano(?) voor een personeelsfeest. Er is ook een rooster voor zondag.
- Bij de tap komt ieder evenement een nieuw fust. Dan kunnen ze precies zien wat er op gegaan is.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.