Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Feitjes op een rijtje.

Het is al weer even geleden dat we ons laatste bericht hebben gepubliceerd. Hoog tijd dus voor een update over het wel en wee in Utopia. Wat hebben de bewoners zoal uitgespookt de laatste uurtjes? Je leest het hier:

- Naomi is druk bezig met de afwas.
- Gabriëlle en Nicole zijn lekker aan het tutten in het cordwood huisje. Ook Ivan zit te luieren daar. Gabriëlle vertelt dat ze het niet erg zou vinden als haar scharrel een vriendin heeft, zolang ze diegene maar niet kent.
- Er komt een vaste bezoeker langs die gratis en voor niets een nachtje in het Bed & Breakfast mag overnachten.
- Nicole is van plan om een hoopje bekende Nederlanders uit te nodigen, alleen is nog niet bekend waarvoor precies. Henk Bres, Prem en Pauw Witteman horen we voorbij komen.
- Gina is druk bezig met het schuren van een muur. Gaat ze echt werk maken van haar kapsalon?
- Veel geluier deze middag. Onder andere Bjorn, Wim, Naomi, Ivan en Nicole zien we ontspannen. Is het weekend al begonnen?
- De verse slagroom van Cees is weggegooid. De slagroom was van gisteren. Hij baalt.
- Na luieren in het Cordwood huis en luieren op het rokersbankje luieren Ivan en Nicole nog maar even door op de trampoline.
- Benjamin staat even met een mond vol tanden te kijken omdat Stefanie een bovengebit blijkt te hebben. Ze schijnt wolf te hebben gehad, geen idee wat dat precies is. Benjamin mag straks even kijken hoe Stefanie er zonder bovengebit uit ziet.
- We zien de geitjes vrolijk stoeien en spelen in het weiland. Bas ziet het wel zitten om nog meer dieren bij elkaar te krijgen.
- Daan, degene die in de B&B mag overnachten, komt het terrein op wandelen. Er zijn ook een aantal campinggasten dus het is weer volle bak in het beloofde land. Een gratis overnachting en wat mensen op de camping levert alleen weinig op voor de BV.
- Nog voor het einde van de middag worden er alweer glazen met bier gevuld. Onder andere Rob neemt het er goed van. Proost!
- Gina poetst de vloer nog even. Het laminaat ziet er inmiddels al niet meer uit en barst van de spleten. Het ligt er nog geen jaar in?
- Mark pulkt wat aan zijn grote teen als hij alleen buiten aan de picknicktafel zit.
- Een van de gasten vertelt Mark dat hij rustig aan moet doen met Gina. Er volgt een streamlock. Daarna vertelt ze een heel privé verhaal over van alles en nog wat.
- Mark en Gina geven de gasten een rondleiding over het terrein en door de loods.
- Cees zorgt vandaag weer eens voor het avondeten terwijl kok Stefanie nog een lekker koud pilsje neemt.
- Bewoners luieren, luieren en luieren nog wat meer. De een met bier, de ander met zonder bier.
- Het vriendinnetje van Wim wandelt de poort weer door, ene Shanna. Ze geven elkaar een korte knuffel.
- Om 18:57 zit de grote groep buiten aan de picknicktafels te eten. Stefanie is dan, al bier drinkend, nog aan het werk in de horeca keuken.
- Om 19:05. Zien we Ivan en Nicole samen roken. En Gabriëlle en Stefanie.

Tot zover wat je hebt gemist als je geen livestreams hebt gekeken. Meer kunnen we er niet van maken! :-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.