Wat er nog meer gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Wat er nog meer gebeurde in Utopia...

Wie o wie?

Wat ons betreft is één van de leuke dingen aan Utopia kijken via de livestreams of Utopia Gekte het volgende: Je gaat 's avonds naar bed en het leven in Utopia gaat nog volop door. Je valt soms van de ene in de andere verbazing, maar dat weet je pas wanneer je wakker bent en naar Utopia Gekte surft. Of je slingert de livestreams aan en ontdekt gedurende de dag via gefluister en geroddel bijna precies wat voor spannende dingen er nu weer zijn gebeurd. Gistermorgen werden we wakker met een nieuw liefdeskoppeltje, al was dat van korte duur, en vandaag.... Vandaag valt eigenlijk reuze mee!

Het was gisteravond eigenlijk al vrij rustig in huize Utopia. Natuurlijk zijn er veel grote zorgen omdat er vandaag één genomineerde Utopiaan naar huis wordt gestuurd. Maar over het algemeen merk je weinig van de spanning. Mark die leert het nooit en kriebelt Gina nog even in bed. Of ze nou een relatie hebben of niet is een beetje onduidelijk, als ze maar gelukkig zijn met elkaar toch?

Bas, ook één van de genomineerden, doet om half twaalf nog een rondje over het terrein en in de kas. De kuikens, eendjes, kalkoeken, Tweety, kwik, kwek en kwak liggen er allemaal nog goed bij. Alfred Jodocus Kwak en Calimero hebben we nog niet aangetroffen. Wel zien we Cees achter de laptop zitten in de loods. Een aantal andere bewoners hebben gesprekjes over van alles en nog wat. Van de nominaties tot aan herinneringen aan vroeger. Zo heeft Bjorn bijvoorbeeld een déjà-vu. De bewoners zijn nu al bezig mijn dingen verkopen, weg doen of verplaatsen terwijl er nog niet eens iemand naar huis is. Toen hij uit huis ging moest hij eerst een jaar wachten tot het huis afgebouwd was. In dat jaar werd zijn kamer al tot hobbykamer omgebouwd. 'Hallo ik zit hier nog gewoon aan tafel', zei Bjorn toen.

Iets anders waar we eigenlijk weinig of geen aandacht meer aan willen besteden is Roelie. Niet alleen omdat ze uit Utopia is, maar ook omdat ze veel last ervaart. Haar pagina is zo ernstig vol geschreven met vervelende reacties dat ze de hele fanpagina maar weer leeg hebben gehaald. Het lijkt er op dat ze weinig fans heeft overgehouden aan haar deelname aan Utopia.

Tot zover het leven in Utopia tot middernacht. Vandaag is een nieuwe dag aangebroken, de 594e om precies te zijn. Iets zegt mij dat Bas vandaag naar huis wordt gestuurd, maar ik ben niet in het bezit van Colinda's talenten dus let vooral niet teveel op mij. Wie stuurt Rolf later deze middag naar huis volgens jou?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.