Wat doet Naomi toch elke nacht met de telefoon ~ Utopia Gekte

8/28/2015

Wat doet Naomi toch elke nacht met de telefoon

De bewoners zijn vroeg uit bed

We schreven vanochtend al over een aantal gesprekken die vannacht nog hebben plaats gevonden.Voor de rest is de nacht rustig verlopen en is er niet veel meer gebeurd. Ondanks dat sommige bewoners pas laat op bed lagen, zijn de meesten er vandaag wel weer lekker vroeg uit. Gina zien we om tien voor half negen al druk bezig met het verven van fotolijstjes. Cees en Mark zijn op dat moment ook al uit bed en Cees wil weer een heleboel over bepaalde mede bewoners weten. Zo vraagt hij zich nu hardop af wat Naomi toch elke nacht aan het doen is met de telefoon. Mark laat weten dat ze waarschijnlijk gewoon een beetje aan het surfen is omdat ze zo slecht in slaap kan komen. ''Dus als ik de telefoon een nachtje mee wil hebben kan dat ook?'', vraagt Cees nieuwsgierig.

Even later merken we dat Cees het maar weer achter zich gelaten heeft. We zien hem om 08:36 namelijk druk bezig op de laptop. Wim is ook al vroeg uit bed. We zien hem om negen uur samen met Cees en Mark bezig met de nieuwe snijmachine. Mark snijd zich even later aan het nieuwe mesje, en laat zijn vinger ''verbinden'' door Nicole, die er gewoon simpelweg een pleister op plakt. Ook zij is dus al vroeg uit bed. Uiteindelijk besluit Cees maar weer wat anders te gaan doen. We zien hem om kwart voor tien in de tuin aan het werk. Daar is hij druk bezig met het schoffelen van één van de perkjes. Gina en Mark zijn ondertussen weer aardappels tot friet aan het snijden, maar doen dit op de oude manier, met de oude machine. De nieuwe machine werkt dus blijkbaar niet goed genoeg. 

Langzamerhand krijgen we steeds meer bewoners op de streams te zien. Zo zien we om tien over tien Bas en Rob op het rokersbankje zitten. Naomi is op datzelfde moment druk bezig met het vegen van de loods. Ook worden op dat moment de marktkramen weer afgeleverd, en aangezien Ivan nog in bed ligt besluit Bas hem even wakker te maken. Daarna zien we Bas samen met Rob naar de geitjes gaan om die te knuffelen en te voeren. Ook dat moet gebeuren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.