Wachten op de muziek die komen gaat. ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Wachten op de muziek die komen gaat.

Relaxtopia.

Het einde van de middag en het begin van de avond verloopt rustig. Mocht je een uurtje of twee weg zijn geweest dan heb je niks gemist. Ook weleens fijn om te weten. :-) De bewoners eten, doen de afwas en gaan weer hun eigen gang. Gina gaat douchen, Gabriƫlle verveelt zich een beetje op de trap en ga zo maar door. Iemand die zich wel nuttig probeert te maken is Ivan. Zoals we weten is de melkmachine al een tijdje stuk en moeten bijvoorbeeld Stefanie en Naomi de koe met de hand melken. Geen leuk klusje, daarom is er ook ooit een melkmachine aangeschaft...

Eenmaal bij de stal gaat Ivan op zijn hurken zitten om het apparaat nader te inspecteren. Hoe dichter de regie inzoomt op het apparaat, des te meer lijkt het er op dat er al nieuwe onderdelen op zijn aangesloten. (Zie foto 2) Zou Ivan dat hebben gedaan of heeft hij een beetje hulp gekregen van achter? In Utopia weet je het maar nooit. :)

Binnen in de loods is het in ieder geval niet spannender dan in de stal. Rolf zit wat uit zijn neus te eten naast Bjorn die nog altijd achter de laptop zit. Nicole laat weten keelpijn te hebben. Niet aan de binnenkant maar aan de buitenkant. Nicole heeft opgezocht wat het is en het schijnt het een en ander met stress, spieren en krampen te maken te hebben. Verder zien we zojuist twee dames de poort door wandelen om het een en ander te bespreken voor de markt. Gina kan niet wachten tot het 21:00 is want dan gaat de muziek een uurtje aan in de loods. Zou er ook weer alcohol worden genuttigd in overtollige mate of hebben ze geleerd van de voorlichting van gisteravond?

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.