Vreten, kotsgeluiden en boeren. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Vreten, kotsgeluiden en boeren.

De frikandellen contest.

Als Naomi uit heeft gelegd wat de winnaar van de frikandellen contest kan winnen klinkt er luid gejuich. Deze hele wedstrijd is duidelijk een manier om promotie te verrichten voor de kroegennacht. De winnaar is namelijk zo vrij als een vogel tijdens de kroegennacht. Oftewel, helemaal niet werken terwijl de rest zich uit de naad werkt. ''Jullie lijken wel een basisschool groepje'', roept Naomi als de chaos begint.

Gabriëlle telt af en dan mag de groep gaan beginnen. Om de grote picknicktafel heen staan grote reclameborden opgesteld zodat de kijkers zien welke evenementen er aan zitten te komen. ''Een, twee, drie'', schreeuwt Gabriëlle. In totaal hebben ze een kwartier om zoveel mogelijk frikandellen op te eten. ''Jullie eten konjo langzaam, echt'', moppert Gabriëlle al na 3 seconden. Gelukkig heeft iedereen genoeg bier om alles mee weg te spoelen.

Waar Rolf redelijk stil is en ons veel doet denken aan oud-Utopia bewoner Joey, is Roelie juist erg luidruchtig aanwezig en doet zij ons ergens wel denken aan Gina. Roelie kent weinig schaamte en zingt en danst al snel gezellig mee aan tafel tussen het eten door. De sfeer zit er goed in en er vliegen redelijk wat frikandellen doorheen in de eerste minuten. Rob is zelfs al aan de 6e frikandel bezig! Niet veel later horen we allerlei kotsgeluiden en rent Stefanie weg van de tafel met de hand voor haar mond. Dat is meteen het moment dat we eigenlijk niet meer willen kijken, de geluiden worden zeer onsmakelijk.

Gabriëlle laat weten dat er nog vijf minuten over zijn. Op dat moment is iemand al aan de 8e frikandel bezig. De tijd gaat best snel voorbij alleen die kotsgeluiden van Stefanie zijn ongekend ranzig. En zoveel frikandellen heeft ze nog niet eens op...

Als Rob laat weten er al 9 op te hebben is de verbazing groot. ''Je kan de beelden nakijken'', roept hij al snel. Tussen de kotsgeluiden komt er nog een flinke boer uit de mond van iemand. Dat klinkt al een stuk aangenamer dan het gekots van Stefanie.

Als er nog 10 seconden over zijn begint de groep af te tellen. Ook als ze mogen stoppen horen we nog kotsgeluiden en veel geschreeuw. De winnaar van de frikandellen contest is Rob met een totaal van 11 frikandellen. Hij hoeft dus niet te werken tijdens de kroegennacht, wat hij anders ook niet had gedaan. :-) Bas is niet aanwezig geweest bij de frikandellen contest wegens omstandigheden. Roelie heeft na de wedstrijd onwijs veel zin in een peuk, en Gina gaat helemaal uit haar dak omdat ze wel van de meiden heeft gewonnen: ''Jeeeeej, dat voelt ook als winnend iets! Toch?''

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.