Volgens Rob maakt Roelie de meeste kans ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Volgens Rob maakt Roelie de meeste kans

''Die jongen wekt weerstand''

Deze middag is er niet zo heel veel bijzonders gebeurd, op wat gesprekken na. Zo hadden Mark en Wim het bij het zwembad over de nieuwkomers. Roelie toont nog te weinig plannen en initiatief is Mark van mening. Wat wil ze nou precies en wat zijn haar doelen. Ze wil een spray tan salon starten, maar waar haalt ze dan het geld vandaan. Daar is namelijk wel een investering voor nodig. Ook zal ze daar een bedrijfsplan voor moeten schrijven, en daar heeft Wim de nieuwkomer al op aangesproken. De heren moeten over een aantal dagen een keuze gaan maken, en dat doen ze dan op verschillende vlakken. Zo is het belangrijk of je een klik met de persoon hebt, en of diegene een toegevoegde waarde is voor de groep.

Aan het eind van de middag kwam er een man op een scootmobiel het terrein op. Deze man hebben we al vaker gezien en heeft eerder ook al mee gedaan aan Utopia Top Talent. Vandaag komt hij niet om spectaculaire trucjes te laten zien, maar komt hij roti eten bij Gabriëlle. Laatstgenoemde staat trouwens al een tijdje samen met Nicole in de horeca keuken om de roti klaar te maken. Na binnenkomst heeft de bezoeker nog een boodschap voor Naomi. "'De groetjes van Giorgio'', fluistert hij in haar oor. ''Wat?'', vraagt Naomi. Die het niet goed verstaan heeft. ''Van Giorgio'', laat de man nogmaals weten. Even later zien we Stefanie op de scootmobiel over het terrein racen. En Rob voert op het rokersbankje een gesprek met Cees over de nieuwkomers. Volgens Rob is de groep nu compleet en hebben ze zo iemand als Rolf dus niet nodig. Volgens hem maakt Roelie nu dan ook de meeste kans. Cees denkt dat ook. ''Die jongen wekt weerstand'', laat Rob weten. En Cees noemt het het ''popiejopie'' verhaal. Rob's gevoel spreekt meestal eerst en bij haar heeft hij een relaxed gevoel.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.