Volgens Rob is het tijd voor Gina en Mark om volwassen te worden ~ Utopia Gekte

8/28/2015

Volgens Rob is het tijd voor Gina en Mark om volwassen te worden

''Waarom moet je zo moeilijk doen'''

Rob en Stefanie zagen we deze middag even samen op het rokersbankje zitten. De ideale plek om te ventileren over mede bewoners. Zo laat Rob weten dat hij geen hoogte krijgt van Gabriëlle. Zodra Gina langs komt lopen vergeten ze Gabriëlle en gaan ze over op een gesprek over Gina. Volgens Rob is Gina hier voor eigen doelen, maar ook voor de Utopia beleving. Als Rob Mark en Gina ziet denkt hij ''doe niet zo f*cking moeilijk en zeg gewoon dat je elkaar leuk vind. Ze zijn nog erger dan eerst. Ze trekken de hele dag met elkaar op alleen ze kussen niet meer, of doen dat stiekem. Afstand nemen werkt niet. Waarom moet je zo moeilijk doen. Als je gek bent op elkaar, kies je voor elkaar. In gedrag zie je helemaal geen verandering'', laat Rob weten.

Volgens Stefanie komt dat ook door de familie. ''Misschien is het tijd om volwassen te worden en je eigen keuzes te maken'', laat Rob weten. Volgens hem is Mark wel een goede kerel. ''Die twee zijn onafscheidelijk'', laat Rob weten. ''Maar echt'', lacht Stefanie. Daarna staan ze weer op. Ze moeten nog even verder met andere bezigheden. Straks komt ook stichting ambulance wens nog langs om de laatste wens voor een dame in vervulling te laten gaan. Iedereen moet daarbij aanwezig zijn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.