Vijf bewoners genomineerd vandaag? ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Vijf bewoners genomineerd vandaag?

Gaby is niet bang.

Nadat Naomi de koeien heeft gedaan komt Cees als eerste uit bed. Opvallend genoeg volgt de rest van de groep ook al snel. Uitslapen is er blijkbaar niet bij vandaag gezien wat nog allemaal komen gaat! Enkel Nicole ligt na 09:00 nog in bed. Waar velen inmiddels aan het sporten zijn zitten anderen voor zichzelf uit te staren...

Opvallend genoeg lijkt Gaby zich voor het eerst in maanden ook weer ergens druk om te maken. Zij denkt zeker te weten dat ze genomineerd wordt vandaag, een benauwende gedachte. En de benauwdheid wordt alleen maar erger als Bas bevestigd dat hij vol op Gaby gaat stemmen. Gaby geeft aan niet bang te zijn, maar het is wel vervelend dat anderen de hele tijd suggereren dat zij moet vertrekken. Wat ook vervelend zou zijn is als er vijf bewoners genomineerd worden vandaag. En dat is precies wat Bas denkt!

Maar... Voor nu is er nog even rust... Althans... Als je livestream 2 of 4 aan gaat zetten hoor je het geluid van oppeppende muziek. Mark en Gina zijn flink wat calorie├źn aan het verbranden in de gym door tegen de bokszak aan te stoten. Waar de een sport geniet de ander nog even rustig van een bakje koffie. Ieder gaat op zijn/haar eigen manier om met de spanning van vandaag. Rob, Bas en Stefanie zitten achter de loods koffie te drinken. Bas heeft een lijstje met statistieken en Stefanie is benieuwd hoe zij er voor staat. ''Volgens de statistieken vier. O nee wacht, dat klopt niet. Vijf'', laat Bas weten. Stefanie loopt door naar binnen en Bas krabbelt nog wat verder op zijn blaadje met helderziende gaves. ''What the fuck gaat Wim doen'', vraagt hij zich hardop af.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.