Verplicht binnen blijven vanwege het onweer ~ Utopia Gekte

8/26/2015

Verplicht binnen blijven vanwege het onweer

Een rustige avond

Het is een rustige avond in Utopia. Dit voornamelijk omdat de bewoners lange tijd verplicht binnen moesten blijven vanwege het onweer. Begin van de avond liet de stem al weten dat er onweer gesignaleerd was. En dat zorgde dus voor saaie taferelen. Sommige bewoners lagen al vroeg op bed. Anderen zitten in stilte achter de computer, doen een spelletje. Of laten zichzelf tatoeëren. Cees is volop bezig met zijn ansichtkaarten. Er zit haast achter want als hij er nu achter aan gaat zijn de ansichtkaarten misschien nog net op tijd binnen voor de eerstvolgende markt. Cees laat boven op de vide aan Mark weten dat hij de kaarten voor 1,50 per stuk wil gaan verkopen. Dat is een normale prijs, en dan kan je simpel met één muntje betalen.

Beneden in het woongedeelte van de loods zitten een aantal bewoners het spelletje ''Wie ben ik'' te spelen. Rob, Bjorn, Bas, Naomi en Rolf hebben allemaal een papiertje met een naam op hun hoofd geplakt gekregen. Ze moeten er nu zelf door middel van het stellen van vragen achter komen wie of wat ze zijn. Bjorn moet er bijvoorbeeld achter zien te komen dat hij Bruno is. En Rob is kapitein hoek(?) Naomi is de eerste die raad dat ze zichzelf is. Anderen hadden de naam ''Naomie'' op haar hoofd geplakt. ''Wat een stomme, ik wil niet mezelf''. Ook vindt ze het stom dat ze er een e achter hebben geschreven. Je schrijft Naomi en niet Naomie.

Stefanie en Nicole zijn samen in de tattoo shop te vinden. Nicole is druk bezig met het tatoeëren van Stefanie's onderbeen. Stefanie krijgt er namelijk een nieuwe tatoeage bij. Om 22:17 krijgen de bewoners eindelijk de boodschap waar ze al zo lang op zaten te wachten. ''Bericht voor alle inwoners, het onweer is voorbij''. Na deze boodschap staan alle rokers direct op om snel naar buiten te rennen. Bas had al uit het raam proberen te roken, wat duidelijk niet mocht aangezien hij meerdere zenderchecks achter elkaar bleef krijgen. Maar nu mogen ze dus eindelijk weer roken. ''Jullie zijn zo stom'', laat Naomi weten. Die het blijkbaar maar raar vindt dat ze meteen naar buiten rennen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.