Veel sappige nieuwsfeitjes op een rij. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Veel sappige nieuwsfeitjes op een rij.

Das pech, kalkoentje weg?

Aangezien Rolf zijn tanden en neus graag wil behouden heeft hij er voor gekozen om vooral niet te gaan boksen vandaag. Iemand die uiteindelijk uit bed is gekomen om wél mee te doen is Naomi. Met wat uitleg van de instructrice en veel gelach van Naomi kan er een soort van aan kickboksen worden gedaan. Hadden we al gezegd dat er knappe mannen te bewonderen zijn? Er zijn knappe mannen te bewonderen. En dan hebben we het even niet over Bas, die ook knap is. (Zie foto 3) En nu we er toch zijn hebben we meteen nog wat kleine nieuwtjes van zo'n anderhalf uur geleden tot nu.

- Gina wil de kalkoentjes van Bas inpikken omdat hij er niet goed voor zou zorgen. Ze gaat het morgen in de groep gooien. Nicole staat achter haar want ze is het met Gina eens. ''Bas weet niet wat hij aan het doen is, hij verdiept zich er niet in''.
- Rolf vertelt Cees in de horeca keuken dat hij bijna niet goed werd. Misschien iets meer eten en drinken?
- Bas krijgt even op zijn kop van de leraar als hij besluit om even pauze te houden. Dat kan niet, Bas moet conditie opbouwen!
- Roelie en Rolf denken even na over hoe ze de promotionele activiteiten voor de kroegennacht aan gaan pakken.
- Roelie denkt dat kijkers van de livestreams alleen maar uitkeringstrekkers zijn zonder leven.
- Nicole is niet vooruit te branden. Morgen krijgt ze een uitslag over of ze de ziekte van pfeiffer wel of niet heeft. Ze valt nog steeds af en is vaak moe.
- Ivan wijst Bas er op dat één van de twee binnenkort misschien weg wordt gestuurd. Dan zou Bas een ander slachtoffer moeten zoeken voor het kickboksgala. Volgens de trainer gaat dat niet gebeuren.
- Cees heeft samen met Rob en Benjamin een gesprek over het ontgroenen van de nieuwkomers. Ze bedenken samen vele klusjes die ze zouden kunnen uitvoeren zoals onkruid wieden en het melken van de koeien.
- Kickbokstrainer Fritz verlaat de loods weer na een kort gesprekje met Cees over zijn slechte rug.
- Cees vertelt Rolf en Roelie over het ontgroeningsprogramma dat ze kunnen verwachten.
- Vanavond gaan Gaby, Gina en Naomi logeren op de trampoline. voor het geval Gaby naar huis moet hebben ze in ieder geval nog één avondje samen kunnen doorbrengen. Toevallig of niet, de aankomende nacht zijn er veel vallende sterren te zien. Mits het helder is. Dus ga allen net als Utopia Gekte de komende nacht de Veluwe op of iets dergelijks en geniet van de wonderbaarlijke wereld buiten Utopia. :-)
- Gina fluistert iets tegen Gabriëlle over wat er in de krant staat, onverstaanbaar. Er volgt een 'zendercheck' als waarschuwing.
- Cees wijst nieuwkomer Roelie er nog maar eens goed op dat ze vooral veel moet blijven praten. Er moet namelijk wel televisie worden gemaakt.
- Rolf en Roelie zijn lekker onkruid aan het wieden. Welkom in Utopia.
- Rolf vraagt aan Roelie met wie zij een goede klik kan krijgen. Het antwoord op die vraag is Bas en Gabriëlle, maar ze vind die twee nog een beetje stil.
- De moeder van Wim heet ook Roelie.
- Cees benadrukt nog even dat Rolf en Roelie veel met elkaar moeten blijven praten vanwege het Nederlandse publiek.
-  Gina en Mark stoeien weer eens met elkaar. Aangezien Gina naar eigen zeggen weer vriendjes is met Mark vraagt ze meteen wat geld voor sokken.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.