Veel nachtelijke activiteiten in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/16/2015

Veel nachtelijke activiteiten in Utopia.

En niet alleen in bed.

De afgelopen nacht was er nog lang leven te zien op de livestreams. Na het spel weerwolven te hebben gespeeld had nog bijna niemand zin om naar bed te gaan. We zagen dan ook veel bewoners tot ver in de nacht in en om de loods lopen, sommigen voerden gesprekjes met elkaar. Hoewel veel niet interessant was om te volgen, is er toch genoeg gezien en gehoord dat wél interessant was!

Roelie heeft het behoorlijk gezellig met Benjamin. Maar zodra ze een serieus gesprek hebben laat ze weten dat Bas en Ivan sowieso niet naar huis worden gestuurd door haar. Ze gaat voor Bjorn omdat hij gezegd heeft dat Utopia: The Party echt zijn ding was. Met Gaby heeft Roelie niet echt een klik alleen ze voelt ook niet de behoefte om haar naar huis te sturen. Als Roelie laat weten wel een goede klik met Stefanie te hebben zien we Stefanie op de andere stream weer eens de liefde bedrijven met haar Utopia lover.

Zo wees Ivan visumhouder Rolf op zijn arrogantie, wat Rolf vervolgens keihard ontkent. ''Ik ben absoluut niet arrogant, ik stel me juist nederig op en vraag wat ik kan doen''. Ivan laat weten het als advies te melden omdat hij zelf ook weleens arrogant door de bocht kan komen, terwijl je toch met een hele groep zit. Als Rolf samen met Ivan de stemmen gaat tellen denken ze beide dat hij wel veilig zit. We hoorden eerder op de avond al dat Rolf 8 positieve stemmen verwacht en dat betekent dat Roelie naar huis moet. Als Rolf mag blijven stuurt hij de jongste of de oudste naar huis. Dus Gaby of Cees. Ook flapt Rolf er uit dat hij zich niet heeft opgegeven, maar is gevraagd om mee te doen. Zo is het met meer Utopia bewoners gegaan waaronder oud Utopia bewoner Emil.

Ver na 3 uur 's nachts zitten Rolf, Roelie en Benjamin nog altijd buiten. Rolf is benieuwd of die twee al gezoend hebben en dat schijnt niet het geval te zijn. Rolf vertelt dat er in de agenda staat dat er maandag een Utopia bewoner naar huis gaat, maar dat er niks in staat over wat er vandaag gaat gebeuren. Er volgt een streamlock, geen idee waarom. Later bespreken ze de optie om samen te mogen blijven. Roelie kruipt nog maar eens wat dichter tegen Banjamin aan, waar hij geen problemen mee heeft.

Rolf vertrekt uiteindelijk naar bed... Roelie en Benjamin blijven samen achter. Het duurt niet lang voordat ze uitgebreid aan het lebberen zijn. Gefeliciteerd! Een nieuw Utopia setje is geboren, maar voor hoe lang? :-)

Denk jij dat Roelie naar huis wordt gestuurd later vandaag? Of gaat het toch Rolf worden? Geen zin in een gokje op zondagmorgen? Misschien interesseren de video's je meer:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.