Veel kritiek over Gina in brief aan Mark ~ Utopia Gekte

8/19/2015

Veel kritiek over Gina in brief aan Mark

''Als zijn familie dat al denkt''

Gina en Gabriëlle zaten net samen achter de loods om even bij te kletsen over Mark. Zodra wij het opmerken en dus overschakelen van stream om te horen wat er gezegd wordt, komen we midden in een gesprek terecht. Volgens Gabriëlle moet Mark sowieso meer ruggengraat gaan tonen ''man up''. Gina staat wel haar mannetje. Maar juist daardoor is het contrast zo groot. Blijkbaar heeft Gina een brief gelezen die aan Mark gestuurd was. En volgens Gabriëlle had ze die beter niet kunnen lezen. ''Je had het niet moeten lezen want nu ga je op een bepaalde manier over jezelf denken hoe je niet bent'', laat Gabriëlle weten. ''Als zijn familie dat al denkt. Die zouden moeten weten hoe het hier in zijn werking gaat. [...] Het was wel even kut om te lezen'', vertelt Gina. Gabriëlle snapt dat. Zij zou ook niet goed worden als ze al die dingen over zichzelf las.

Volgens Gabriëlle moet Gina niet denken aan de negatieve dingen die worden geschreven. Maar volgens Gina word het kennelijk meer naar buiten gebracht wat zij doet, dan wat Mark doet. Gabriëlle weet wel hoe dat gaat. ''Als ik nu ga flippen zie je niet het hele gesprek, maar alleen het flip moment''. Gina probeert zichzelf te verdedigen. ''Mager scharminkel was gewoon grappig bedoeld''. Gabriëlle snapt dat. ''Maar hij zegt toch ook soms tegen jou dat je een dikzak bent, of een plus size model''. Gabriëlle laat wel nog snel weten dat Gina hierdoor niet boos moet worden op Mark. Hij schrijft die dingen niet. Gina wil kijken of ze bij Naomi kan gaan slapen. Maar daar is Gabriëlle het niet mee eens. Dan blijft zij ''alleen'' over op de vide. ''Nee, dan gaan we met zijn drieën in dat bed'', reageert ze. Gina wil weer dat het zo is als hoe ze binnen kwam. Maar Gabriëlle wijst Gina er op dat ze direct na binnenkomst al om Mark heen hing. Gina heeft in ieder geval gezegd dat ze hier geen relatie meer met Mark wil. En dat zei ze al voordat ze deze dingen las. Dat dingen uitvergroot worden zoals ze niet zijn.

Gabriëlle vraagt zich af waarom het zo erg geworden is. Het was allemaal zo rooskleurig. Trouwen, samenwonen, dit, dat. Gina zegt dat ze ook alleen met drank op ruzie hadden, zonder gewoon niet. ''Dat van mijn moeder vind ik wel echt.... Als er iemand netjes opgevoed is ben ik het. [...] Ik ben blij ook dat mijn moeder bij het hek heeft gestaan want anders had ik het nooit geweten. Mijn moeder mag Mark echt. [...] Een schoonmoeder die je niet moet, een meisje die je in je ballen trapt en uitscheld voor mager scharminkel. Dat was één zin. [...] Mijn moeder vindt Mark hartstikke leuk. Maar ze vertelt wel dat het beter is om de relatie buiten Utopia te beginnen omdat we onder een vergrootglas zitten. Als jullie voor elkaar bestemd zijn, neem dan na Utopia. Ze heeft dat in elke brief gezet. Ze heeft nog nooit gezegd dat ze Mark niet moet'', aldus Gina. Gabriëlle vraagt of Gina nu niet in emoties praat. Maar Gina snapt ook niet dat mark het haar nu laat lezen terwijl ze al genoeg aan haar hoofd heeft. Al wilde ze het zelf lezen ''maar het is gewoon even kut'', laat ze weten.

Volgens Gabriëlle moet ze het even verwerken. Gabriëlle oppert het idee om een brief aan ''hun'' te schrijven. Niet zodat Gina zich kan verdedigen, maar meer zodat ze haar eigen verhaal kan vertellen, en dat ze kan vertellen wat Mark wel voor haar betekend. Volgens Gina stond er ook in de brief dat ze hierheen wilden komen om stennis te schoppen. ''Het was best een pittige brief. Pittig voor Mark, maar ook voor mij. Meer dan de helft ging over mij''. Gina vind het wel goed dat het zo gestopt is. De helft van wat er in staat is nog van voordat het uit was. Dus het was de beste beslissing om het te stoppen. Als Gabriëlle vraagt of Gina er met Mark over gaat praten, laat Gina weten dat niet te gaan doen. Maar ze gaat hem ook niet negeren. Ze gaat gewoon normaal doen, maar doet wel tien stappen terug. Gabriëlle sport al met ze mee dus dan zijn ze niet meer met zijn tweeën. En bij Le Luifel is het ook altijd druk, dus dan zijn ze ook niet alleen. Gina gaat zich weer in de groep mengen. En als het echt moet, gaat ze verhuizen. Maar dat moet ze wel zeker weten, want als de 15e inwoner komt kan ze niet meer terug.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.