Utopia nieuws 29 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/29/2015

Utopia nieuws 29 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Cees heeft een slechte nacht, Naomi schiet hem te hulp
- B&B gaste kan niet betalen, anders heeft ze geen geld meer voor de bus
- Gina: ''Als ik mijn doelen niet heb gehaald, ga ik door''
- Een groep vriendinnen aan het hek voor Gabriëlle
- Ivan moet blij zijn met wat hij krijgt

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

07:42. Cees is al vroeg weer uit bed. Hij heeft een slechte nacht achter de rug met veel pijn.

07:51. Naomi is ook al weer vroeg op en is al weer te vinden bij de koeien.

08:26. Gina neemt een kijkje bij de B&B gasten.

08:40. Cees is al weer druk yoghurt aan het maken.

09:33. Bas zien we bij de vijver, waar Duck en Face heerlijk in aan het zwemmen zijn.

10:26. Er komt zakelijk bezoek de poort door voor Cees.

11:33. Gabriëlle tegen Stefanie: ''Als je privacy wilt moet je naar huis gaan''.

12:10. Rolf's kapsel wordt door Gina onder handen genomen.

12:27. Bjorn zit achter de laptop te zingen,

12:44. Bas neemt ook plaats in de kapsalon bij Gina, normaal deed Gaby zijn haren. Maar nu zit er niks anders op dan het te laten doen door Gina.

12:53. Ivan vindt het reclamebord dat de dames aan het maken zijn niet goed. Het woord ''markt'' moest groot zijn. Maar de rest valt nu meer op.

13:08. Cees vouwt de was op.

13:21. Mark en Gina zijn nog snel friet aan het snijden voor de markt van morgen.

13:30. Cees vraagt Ivan om een gesprek, anders gaat hij flippen. Lees hier wat Cees allemaal te zeggen heeft.

14:18. Wim is inmiddels komen helpen in de horeca keuken. We zien nu Gina en Wim samen aardappels tot friet snijden.

14:33. Rob is buiten aan het grasmaaien.

14:44. Boks trainer Fitz komt het terrein op.

14:52. Cees is superblij, Zijn ansichtkaarten zijn op tijd binnen gekomen.

15:09. De boks training is weer van start gegaan. Dit keer doet Naomi niet mee.

15:28. De vriendinnen voor Gabriëlle staan opeens aan de poort.

15:43. Gabriëlle is in tranen, heftig. Dat bezoek had ze niet verwacht.

16:20. Blijkbaar is er een groep kinderen in Utopia voor een kinderfeestje. Hier komt alleen niks van in beeld.

16:25. Er is een stream storing gaande.

17:31. Er is een slagroom ''gevecht'' in de horeca keuken. De slagroom bus wordt boven verschillende monden leeg gespoten. Waarna Gina, Benjamin en nog meer mensen onder de slagroom zitten. Eén van de kinderen van het kinderfeestje besluit de bijna lege bus nog even helemaal leeg te maken boven het hoofd van Wim. Ook hij zit nu dus onder het slagroom.

17:37. Ivan wil iets belangrijks zeggen tegen Nicole en roept haar bij hem. ''Ik hou van je schatje'', zegt hij terwijl hij haar een kus op de mond drukt.

18:03. Naomi is gehaast aan het vegen in de loods.

18:06. Naomi pakt ook de dweil er maar weer eens bij om te dweilen. Ze zit in de zenuwen voor vanavond. Vanavond komen er zeven gasten/lotgenootjes voor Naomi en gaat ze haar verhaal doen over haar ziekte.

18:10. Rolf en Ivan helpen Naomi, en zetten alvast de banken in de juiste opstelling neer. Ook Benjamin komt even later mee helpen. Er is nog genoeg voor te bereiden.

18:30. Naomi is zichzelf nog snel op aan het maken. Volgens de planning zullen de gasten om zeven uur het terrein op komen.

18:40. Ivan en Wim komen bedelen bij Stefanie die aan het koken is. Ze willen alvast een gehaktbal(?) Stefanie gaat er uiteindelijk in mee. Als ze de gehaktbal uit de pan pakt komt ook Bjorn snel aanrennen. De heren besluiten het met zijn drieën te delen. Stefanie heeft trouwens net aan Rolf gevraagd of hij het koken over wil nemen. Dan kan zij alvast de koeien gaan doen, anders wordt het allemaal zo laat. Rolf vindt het prima maar gaat eerst nog even een sigaretje roken.

18:42. Nicole is een tatoeage aan het zetten bij een klant.

19:20. Cees pikt met zijn vingers eten uit de pan. En stopt ook twee keer een lepeltje terug in de pan, nadat het in zijn mond is geweest.

19:23. Naomi's presentatie gaat van start.

20:57. Cees is weer tegen gasten aan het mopperen over zijn mede bewoners. Zo vertelt hij onder andere dat Rolf vanochtend met zijn rug naar hem toe ging zitten. Dat Mark er iets van zei, maar Rolf gewoon bleef zitten.

21:05. Cees is zijn ansichtkaarten al druk aan het verkopen. Sommigen hebben interesse, anderen niet.

21:40. Cees laat trots zijn Yoghurt (en slagroom?) proeven aan de gasten, en gooit daarna het vieze lepeltje gewoon weer in de yoghurt/slagroom terug.

21:50. Onder andere Bjorn, Ivan, Bas, Wim, Rob, Benjamin en Rolf zijn buiten kramen neer aan het zetten. Dit moet nog vlug gebeuren voor de markt die morgen plaats zal vinden.

21:56. Ivan vraagt of Cees de keuken wil doen. Cees zal zijn best gaan doen maar wil nog wel eerst even een paar keer benadrukken dat er mensen zijn die vandaag NIKS hebben gedaan.

22:26. Gabriëlle is het woongedeelte van de loods nog vlug aan het dweilen.

23:38. Cees gaat morgen het ontbijtje voor de camping gasten regelen. Bas wist namelijk niet of het hem zou lukken, dus Cees neemt dat over.

00:05. Rob, Stefanie, Gina en Mark zien we samen met de camping gasten in Baas Beach schuilen voor de regen. Ondertussen worden er regelmatig drankjes en shotjes uit de Baas Beach koelkast gehaald terwijl Bas nietsvermoedend binnen bij Cees in de horeca keuken staat.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.