Utopia nieuws 27 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/27/2015

Utopia nieuws 27 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Onderlinge irritaties blijven hoog oplopen
- Geld inzamelen voor HNA/NA tijdens de actiedag
- ''Anders ga je lekker naar huis''
- Vals spelen en een blauwe hand

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

12:06. De actiedag is volop gaande, alle bewoners lopen inmiddels met een mitella rond.

12:11. Cees belt rond voor donaties.

12:12. Rolf heeft een reclamebord gemaakt en loopt daarmee rond. ''Wij doen ook challenges'', staat er op. Naomi roept kijkers op om challenges te sturen naar inwoners@talpa.tv Gabriëlle zit inmiddels op de fiets. En Benjamin houd het gewicht omhoog.

12:32 ''Ik haat fietsen'', laat Gina weten, die inmiddels op de fiets gestapt is.

12:39. Er vindt een ruzie plaats tussen Benjamin en Cees.

13:10. Naomi heeft een positieve boodschap. Vanavond hebben ze van tien tot elf muziek in de loods.

15:42. Gabriëlle wil niet meer met Naomi boksen, omdat ze zichzelf dan helemaal kapot zal maken om Gabriëlle te verslaan.

15:44. ''Waarom slaapt iedereen, doe eens je best'', aldus Naomi. Naomi heeft liever dat ze bellen of mailen. ''Wat een inzet''.

16:09. Cees vertelt aan de telefoon maar eens aan iemand hoe heftig de andere bewoners gister tegen hem waren.

16:24. ''Onze mede bewoners hebben niet door dat het zoveel met iemand doet'', klaagt Cees tegen Gabriëlle. Maar Gabriëlle denkt dat het invloed heeft op iedereen.

16:52. Mark is aan de beurt om het gewicht omhoog te houden. Dit doet hij op een grappige manier. Met dansjes, het draaien van rondjes, en op de grond liggen.

17:50. Gabriëlle is aan het koken. Omdat ze dit met maar één hand/arm moet doen heeft ze hulp van anderen nodig. Zodra ze iets door moet roeren/om moet scheppen, houden Stefanie en Benjamin voor haar de pan vast.

18:07. De bewoners kunnen aan tafel. Maar niet iedereen, want één iemand moet de fiets in beweging houden, en een ander het gewicht omhoog houden.

18:36. De zoon van Ex Utopiaan Paul Lenten heeft helaas het vreselijke nieuws ''You have cancer'' te horen gekregen. Via deze site is het mogelijk om te doneren zodat hij een goede behandeling kan krijgen. 

19:54. Stefanie en Naomi doen de koeien met één arm in de sling. Een flinke taak. Poepscheppen met één arm is namelijk wel heel lastig.

20:07. Arjuna verlaat het terrein weer. Ook hij is even langs gekomen om te doneren.

21:06. Naomi is de loods vloer aan het vegen.

23:33. Cees is niet tevreden. De dames hebben eindelijk een schoonmaakrooster opgehangen, maar hebben Cees morgen bij de keuken ingedeeld. Daar is hij het niet mee eens. Dat is de grootste taak, met de kastjes en alles erbij. En super vies. En dan zetten ze hem erbij terwijl hij net gezegd heeft de komende dagen wat stappen terug te nemen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.