Utopia nieuws 26 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/26/2015

Utopia nieuws 26 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

13:41. De boodschappen zijn weer afgeleverd.

13:52. Cees doet de afwas. Ondanks dat hij eerder in het centraal aangaf een stapje terug te nemen.

15:15. Gina en Mark zijn in de wellness bezig. Het B&B bed opmaken en de ruimte gezellig maken.

15:18. Nicole en Stefanie vinden bij de poort een grote lading pakketpost. Onder andere de party pan voor Cees, en afvalbakken voor Benjamin, laat Nicole weten.

15:20. Mark, Gina en Benjamin komen helpen met het naar de loods tillen van de pakket post. Het is een grote lading, en anders moeten ze wel heel vaak heen en weer lopen.

15:33. Naomi is druk bezig met foto's maken voor Cees zijn ansichtkaarten.

15:56. Rob is ook druk aan het werk, we zien hem grasmaaien.

16:32. Gabriëlle en Mark zijn aan het overleggen wat betreft het weerwolven spel.

16:55. Gabriëlle en Nicole zijn samen de horeca keuken ingedoken om te koken.

16:57. De tandarts belt voor Wim. Hij is gister langs geweest en heeft een kies ''getrokken''. Hij wil weten hoe het met Wim gaat. Wim laat weten dat het wel goed gaat. Zijn mond is nog een beetje dik, maar that's it. Ook informeert de tandarts naar het gevoel dat Wim had. Het gevoel dat er nog een botje of iets in zijn keel zat. Volgens Wim zal het de verdoving wel geweest zijn. Na een halfuurtje was het namelijk weg.

17:21. Mark en Gina liggen weer te knuffelen op bed. Mark zien we Gina kriebelen en strelen. Ze hebben het met de dag weer gezelliger met elkaar.

18:05. Het avond eten is klaar. Cees en Rob worden naar binnen geroepen.

18:11. Er zijn ook weer eet gasten voor Gabriëlle's roti in Utopia.

21:16. Nicole doet nog wat voorbereidingen en zal dan een tatoeage gaan zetten op Stefanie's onderbeen. Stefanie is er al helemaal klaar voor.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.