Utopia nieuws 25 augustus 2015: Naomi in tranen vanwege pijn. ~ Utopia Gekte

8/25/2015

Utopia nieuws 25 augustus 2015: Naomi in tranen vanwege pijn.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Bas rent in paniek naar buiten
- Cees wordt er gek van. ''Ik ben toch niet melaats. Stink ik?''
- Stefanie en Cees aan één tafel
- Cees: ''Ze straalt iets uit dat is niet leuk meer''. Rolf: ''Je zit ook te zuigen''

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

12:30. Naomi, Bas, Bjorn, Ivan, Benjamin, Gabriëlle en Stefanie zijn foto's aan het maken voor het kickboksgala.

12:49. De bewoners zijn nog steeds druk bezig met het weerwolvenspel. Er wordt vrijwel alleen nog maar over dit spel gespeeld. Wie is er een weerwolf, wie is de heks, welke personen zijn een stelletje, en wie zijn de burgers.

13:14. Bokstrainer Fitz is ook weer in Utopia.

13:24. Mark rent rondjes over het terrein. Sporten is nog steeds een dagelijkse bezigheid in Utopia.

14:09. Rolf, Cees en Stefanie zitten samen aan tafel voor het langverwachte horeca gesprek.

15:09. Rolf vraagt advies aan Mark. Samenwerken met Stefanie, of met Cees. Hij moet een keuze gaan maken.

15:17. Mark en Rob gaan met Cees praten. Maar niet op een aanvallende manier. Ze willen niet dat hij gaat klappen. ''Anders zit je straks met een tweede Tineke hier'', aldus Rob.

15:18. ''Wat had Naomi?'', vraagt Mark nieuwsgierig als hij samen met Gina naar de wei loopt om daar samen te gaan sporten. ''Pijn, ze ging net huilen na de training'', laat Gina weten. Blijkbaar loopt Naomi nu weer met een sling om haar arm. Mark en Gina hebben geen medelijden meer met haar. Volgens Gina en Mark doet Naomi het zichzelf aan. Alleen zij weet haar grens. En ondanks de goed bedoelde waarschuwingen van Benjamin en Mark gisteren gaat ze toch door. En als je haar dan waarschuwt dan is het ''ja maar''.

15:48. Gina en Stefanie zijn druk aan het sporten in de gym.

15:59. ''Cees is gewoon een hobby kutje'', aldus Stefanie in een gesprek met Naomi. Naomi zegt Stefanie geen advies te kunnen geven. Gabriëlle kon hem ook al niet luchten of zien, en Nicole is hem ook zat. Gelukkig heeft Stefanie nu een manier gevonden om haar frustraties er uit te gooien. Ze had blijkbaar een foto van Cees op de bokszak gehangen en is daar tegen aan gaan slaan.

16:02. Naomi praat dus met Stefanie over Cees. Terwijl Cees buiten met Rob praat over Stefanie en zijn vele andere irritaties.

16:41. De bewoners hebben een weerwolven centraal gehad, en hebben nu een heel kort echt centraal. Omdat wij nog druk bezig zijn met het bloggen over de vele gesprekken deze middag hebben we hier vrijwel niks van mee gekregen. Gelukkig staat er inmiddels een filmpje van het centraal op Ugge. Mocht je het centraal dus terug willen kijken, dan kan dat via deze link. Twee dingen die we wel mee hebben kunnen krijgen, is dat Benjamin trots over zijn bundels vertelde, en dat Naomi iedereen nog even herinnert aan de actie dag die komen gaat, en de fibromyalgie academie.

16:47. Ivan vertelt over een mail van gisteren, waarin een aantal standhouders hebben laten afweten. ''Mensen willen niet geassocieerd worden met wat hier plaats heeft gevonden'', vult iemand aan.

17:03. Gabriëlle en Nicole staan samen in de horeca keuken te koken.

17:17. Ivan staat weer vreten weg te kapen in de horeca keuken. Tot irritatie van Gabriëlle die daar nog druk aan het koken is. ''Als iemand toch aangeeft dat ze het kapot irritant vindt als je dat doet, waarom ga je dan door en stop je niet'', aldus Nicole die het voor haar vriendinnetje opneemt.

17:33. Inmiddels zijn er al vier filmpjes van vandaag terug te vinden via deze link. Waaronder een filmpje van het centraal. Een filmpje van Remy Bonjasky die met een aantal Utopianen kwam kickboksen, en twee filmpjes over de frustraties van Cees.

17:52. Mark en Gina liggen samen op bed te knuffelen. Innig in elkaars armen verstrengeld.

18:00. Chapeau, precies om zes uur staat het avond eten op tafel. Tijd om aan te vallen.

18:12. De tandarts is in Utopia voor Wim. Zal hij straks geen kiespijn meer hebben?

19:22. Stefanie krijgt een heuse stoelmassage van Rob. Weg met alle stress.

19:52. Nicole heeft net een tatoeage voor zitten bereiden. Inmiddels zit Rolf bij haar in de tattoo shop. Nog even en hij zal voor de rest van zijn leven een Utopia tatoeage op zijn arm erbij hebben.

20:14. Cees zoekt telkens weer de confrontatie en ruzies op. Dit keer weer met Gabriëlle en Gina die er vol tegenin gaan.

20:21. De standhouders voor de standhouders borrel arriveren.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.