Utopia nieuws 24 augustus 2015. ~ Utopia Gekte

8/24/2015

Utopia nieuws 24 augustus 2015.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Het eeuwige gevecht tussen Gina en Mark.
- Cees en Ivan knuffelen.
- Werken klinkt Naomi als muziek in de oren.
- Bas blijft in 2016 als hij dit jaar wint.

Het nieuws van nu

14:10. Cees tegen Bjorn: ''Ga jij naar buiten aan het werk? Dat was de afspraak in plaats van hier te zeuren.''

14:15. Het valt Cees op dat er een vliegenplaag is. Zowel in de horeca keuken als in de keuken die in de loods staat.

14:18. Cees mag van Gina niet zeuren over het drankgebruik. Ze zegt dat Cees zelf ook gewoon Radler drinkt.

14:20. Cees moppert tegen Bjorn dat hij echt de vaart er niet in kan krijgen vandaag. ''Nee, ik ben niet zo van de lichamelijke arbeid'', laat Bjorn weten. ''Nee, dat dacht ik al''.

14:22. Naomi is al een hele tijd buiten aan het werk met de maaier.  Veel anderen zijn weer aan het roken of luieren. Het schiet niet echt op zo terwijl het vanochtend nog zo goed ging.

14:29. Cees vraagt zich af hoe hij het probleem met de vliegen op kan lossen.

14:33. Nicole is ook in de mopperstand terecht gekomen. Ze denkt dat iedereen zijn eigen ding weer aan het doen is. Ze laat ook Ivan weten dat veel mensen nergens mee bezig zijn. Cees deed dit ook al. ''Iedereen is stuurloos aan het worden. Ik zie overal nog hoopjes liggen'', laat Nicole weten.

14:35. Cees en Nicole hebben een kleine ruzie. Nicole loopt boos richting Ivan. Ze wil wat slopen en laat weten er erg moe van te worden.

14:40. ''Don't push my freakin' buttons'', laat Nicole weten. Ze is nog steeds erg pissig.

14:43. Stefanie wil niet hebben dat Naomi straks aan haar gaat vragen om de koeien te doen. Naomi is al lange tijd bezig met de machine en Stefanie vreest dat ze daardoor geen energie meer heeft voor de koeien straks.

14:45. Gina en Gabriëlle staan samen bij het zwembad en hebben geen zin meer om te werken. Gabriëlle wilt ook niet meer afvallen want haar 'boobies' zijn weg. Ook gaan de dames kinderen adopteren zodat ze niet zwanger hoeven te zijn. Dat zorgt voor strepen op je buik en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Ook gaat het wéér over het weerwolvenspel waar we niks van snappen. Rolf en Benjamin praten er ook over en zeggen dat ze er over een uurtje weer vanaf zijn. Het spel duurt dus tot 4 uur deze middag.

15:03. Correctie. Dat laatste ging over het schoonmaken wat tot 16:00 moet duren. Weerwolven gaat de hele week door, elke nacht valt er iemand af. Ofzo. :-)

15:30. Er is een kort centraal geweest over het weerwolvenspel. Wij snappen niks van het hele weerwolvenspel en het nut er van, dus gaan er ook maar geen aandacht aan besteden verder. 

15:50. Bas vertelt aan Mark dat hij tijdens de kroegennacht weer geld heeft verdiend. Dat zou kunnen verklaren waarom hij dat geld bij zijn bed had liggen voor de sigaretten.

16:02. Nicole voelt geen 'bewijsdrang' meer. Volgens haar gebeurden alle leuke dingen vorig jaar. Bas denkt dat er nog wel meer leuke dingen aan gaan komen.

17:10. Stefanie en Nicole bestellen voor veel geld aan tattoo spullen. Daarna gaan ze het aan Mark vertellen?

17:11. Gabriëlle snapt niet dat Cees de hele dag in de keuken kan staan. ''Op een gegeven moment houdt het toch op'', vraagt ze aan Bjorn.

17:23. Naomi en Nicole struinen het internet af vanwege foto's. Nicole was niet blij met een bepaalde foto op een ansichtkaart. Naomi zegt dat er auteursrechten betaald moeten worden aan haar omdat die foto niet op hun eigen site staat of iets in die trant. ''Jij hebt geen auteursrechten, jij bent Talpa'', merkt Ivan op gevolgd door een streamlock.

17:40. Bas is weer in het weiland te vinden en speelt met de geitjes.

21:10. De bewoners zitten aan de waterpijp. Dat is dus de verrassing/beloning voor het schoonmaken van het terrein.

21:50. Gina, Mark en Gabriëlle zijn aan het dobbelen. En Cees is hoe kan het ook anders, weer in de keuken aan het afwassen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.