Utopia nieuws 23 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/23/2015

Utopia nieuws 23 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

Benjamin en bezoekster vermaken zich prima in de bosjes. Benjamin: ''Ik doe me broek al dicht''
- Mark en Gina doen het goed

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

12:10. De bewoners gaan centraal.

12:58. Cees wil direct na het centraal een afspraak maken om met zijn drieën te gaan zitten. Rolf, Cees en Stefanie spreken af om dinsdag om 2 uur met elkaar in gesprek te gaan. Maar zelfs als er een afspraak staat is Cees nog niet tevreden. Stefanie zou namelijk niet ''normaal'' hebben gereageerd.

13:03. Cees is in Utopia vanwege het lekker met je hoofd op de buis zijn. Hij ziet het als een podium voor de toekomst en gelooft niet dat de anderen het anders zien.

13:48. Stefanie is haar post envelop kwijt. Een grote grijze envelop die je niet zomaar kwijt zou moeten kunnen raken.

14:04. De mensen voor het bedrijfsuitje arriveren. Bas en Benjamin ontvangen de mensen. En ze gaan meteen aan de slag met het maken van groepjes.

16:38. Een deel van de gasten gaat over de obstakel run. Ze krijgen daarbij hulp van Ivan, Rob en Bas.

16:50. Rolf is stokbrood aan het snijden in de keuken, en Cees is druk aan het afwassen.

17:27. Rob is inmiddels aan het barbecueën, nog even en de gasten kunnen eten.

18:41. Ivan is druk aan het afwassen/ de afwas in de vaatwasser aan het zetten, terwijl Cees er nog even voor zorgt dat alle gasten wel genoeg eten hebben gehad.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.