Utopia nieuws 22 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/22/2015

Utopia nieuws 22 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Regie neemt bewoners in bescherming
- Rolf over Cees: ''Dat gaat hem niet worden''
- Wederom moeizaam wakker worden in Luitopia
- Drama rondom kroegennacht van Naomi

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

09:59. Gina, Stefanie en Naomi zijn waar de B&B en camping gasten bij zijn, flink over Bas aan het roddelen. Zo zou Bas tieten hebben. Geen strak buikje hebben, en zou hij volgens Stefanie zelfs de lelijkste buik hebben van de mannen in Utopia.

11:42. Mark en Gina zijn weer aardappels tot friet aan het snijden.

12:37. Benjamin's familie bezoek is in Utopia.

12:58. Gerrie de drankleverancier is ook weer op het terrein om drank af te leveren.

13:23. Nicole heeft weer een klant in de tattoo shop.

13:31. Rob is gras aan het maaien.

13:51. Er komt een groepje fietsers het terrein op voor een frietje van le luifel.

13:59. De boksers komen het terrein weer op. Gina, Bjorn, Gabriëlle, Stefanie, Ivan, Bas en Naomi doen vandaag allemaal mee met de training. 

15:06. We hebben niet veel keus wat streams betreft. Er zijn vier streams, maar op alle vier de streams krijgen we de boks training te zien.

15:28. Filmpjes van de bokstraining, en andere filmpjes van vandaag zijn hier terug te vinden.

15:32. Na nog een groepsfoto is het voor Benjamin al weer tijd om afscheid te nemen van zijn familie en vrienden.

16:09. Gina heeft net nog mee gedaan aan de bokstraining, maar is nu al weer samen met Mark aan het sporten op de wei.

17:05. Er arriveren twee B&B gasten, voor de rest gebeurd er opeens vrij weinig om te vermelden.

17:15. Er komt een busje het terrein opgereden om geluidsapparatuur voor vanavond af te leveren.

20:54. De kroegennacht is in volle gang. Er is volop gezelligheid in de loods, en bewoners zoals Naomi, Nicole, Cees, Wim, Rolf, Benjamin, Bjorn, Stefanie en Rob zien we massaal op het podium dansen en losgaan.

21:27. Er zijn weer wat opmerkelijke uitspraken gedaan door de bewoners. Zo liet Cees weten geen vrouw te willen van zijn eigen leeftijd. Want die zien er volgens hem niet uit. En liet Naomi weten dat ooit een bezoeker tegen haar gezegd heeft. ''Als jij gaat blérren zet ik de livestreams uit''

22:50. Benjamin is de bosjes ingedoken met een dame. Benjamin verzekerd haar ervan dat er daar in het bos achter het kak huis geen camera's hangen. Het meisje lijkt er niet in te trappen maar gaat er uiteindelijk toch in mee. Op dit moment zijn er weer zoen geluiden te horen. Benjamin heeft het voor elkaar. Het meisje heeft trouwens geluk. Er is inderdaad niks te zien.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.