Utopia nieuws 20 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/20/2015

Utopia nieuws 20 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Gabriëlle en Gina zijn stout geweest
- Gezeik op en onder de vide
- Stefanie doet de koeien voor Naomi
- Rob ontvangt zijn familie in Utopia

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

13:30. Mark en Wim zien we samen in het zwembad.

13:30. De familie van Rob is al een tijdje op het terrein. Rob lijkt het naar zijn zin te hebben nu hij zijn familie en vrienden weer drie uur mag zien en spreken.

13:59. Nicole heeft weer een klant in de tattoo shop.

16:15. Gabriëlle is al een poosje aan het koken in de horeca keuken. Ivan hoort haar tijdens het koken uit over haar liefdesleven. Hoe ontmoet ze een jongen, hoe flirt ze, en hoe gaat dat dan verder.

16:34. Nicole en Ivan staan inmiddels ook in de horeca keuken te koken. Ivan is daar deeg aan het kneden.

16:36. Rolf, Stefanie, Benjamin en rob zien we in het zwembad. Mark en Bjorn liggen op dat zelfde moment op de trampoline te zonnen.

16:45. Gabriëlle en Gina gaan maar weer een keertje op de weegschaal staan. Gabriëlle zegt nog steeds af te vallen. En Gina is ook niet meer gaan wegen sinds de sappenkuur, weet Gabriëlle te vertellen.

16:55. Gina heeft tijdens de paar uren buiten Utopia geen moment gedacht ''ik ga niet meer terug''. Ze beseft nu juist hoe goed ze het eigenlijk hebben in Utopia.

16:59. Nicole wil dat mensen haar met rust laten. Blijkbaar zit ze ergens mee.

17:04. Nicole wordt moe van Cees. ''Je bent 61, denk zelf even na''. In deze blog is meer over haar frustraties te lezen.

17:12. Het zit Gabriëlle allemaal niet mee, ze is haar klik/sigaretten kwijt, en is net ook nog eens gevallen.

17:43. Terwijl Gabriëlle, Nicole en Ivan nog druk aan het koken zijn in de horeca keuken, komen er alvast twee eet gasten het terrein op.

17:45. Cees ligt te slapen en te snurken achter de loods.

17:47. Gina, Mark en Bjorn liggen ook nog steeds te relaxen op de trampoline. Wat is het leven in Utopia toch heerlijk relaxed.

18:06. De bewoners en eet gasten zitten gezellig ''gezamenlijk'' te eten. Ook Gina, Nicole en Gabriëlle eten mee, ondanks hun ''sappenkuur/detox''. Niet iedereen is er trouwens bij. Bas en Cees liggen nog achter de loods. Het is onduidelijk of ze geroepen zijn of niet.

19:27. Gina en Mark zijn weer fanatiek aan het sporten. Alleen dit keer weer alleen met zijn tweetjes.

21:26. De bewoners hebben buiten een kampvuur aangestoken. Verder gebeurd er vrij weinig om te vermelden.

22:08. Groot nieuws! Stefanie en Cees hebben een normaal ''gesprek''. De melk is er tijdens het koken over gegaan en Stefanie ruimt dit op. Tijdens het opruimen worden er een paar zinnen gewisseld. Hele normale zinnen zonder verwijten of ruzie. Wat een bijzonder tafereel. Cees helpt Stefanie zelfs door wat melk weg te halen met wat sponsjes. Zo gaat het een stuk sneller. En Stefanie aanvaard de hulp. Wat fijn dat het dus toch mogelijk is om normaal met elkaar om te gaan.

22:11. ''Cees bedankt'', horen we Stefanie roepen. Wat een positieve gebeurtenis! We worden er spontaan vrolijk van.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.