Utopia nieuws 18 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/18/2015

Utopia nieuws 18 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- De beestenbende is compleet
- Stefanie gooide Sprite over Bas heen?
- Mark is van slag door zijn post
- Nicole noemt laatste Utopia kijkers hooligans

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

10:38. Bas brengt Ivan en Cees op de hoogte van dat er vanmiddag mensen langs komen van de AA.

11:09. Nicole is aan het bellen. Ze spreekt af om de 26e een tattoo bij te gaan werken. De dame aan de andere kant van de lijn laat ook meteen weten al vier of vijf keer een mail naar Gina te hebben gestuurd voor een afspraak in de kapsalon. Maar daar heeft ze nog nooit een reactie op gekregen. Nicole zegt het door te gaan geven.

11:28. Mark vertelt ook post van Vanessa te hebben gehad. In de post schreef ze dat ze aan het werk is in Spanje. Maar wat voor werk ze er doet weet Mark niet.

11:37. Blub de vis wordt weer opgehaald. De vis leeft nog, dus de bewoners hebben er blijkbaar goed voor gezorgd.

11:55. Bokstrainer fitz is weer in Utopia. Dit keer komt hij niet alleen sporten met Bas. Maar doen ook vele andere Utopianen mee. Er moet natuurlijk getraind worden voor het bokstoernooi/gala

12:03. ''Rustig aan, ik ben een meisje'', aldus Naomi tijdens het boksen met Bas. Zelf gaat ze er wel vol tegen aan zodra zij aan de beurt is.

12:28. Gina wil niet kijken hoeveel ze weegt, maar wil wel weten of het echt zo erg is als Gabriëlle zegt. Als Gina met ogen dicht op de weegschaal staat, zegt Mark dat het wel mee valt, en dat spieren zwaarder wegen dan vet. Zou Gina ondanks de sappenkuur toch weer aangekomen zijn?

12:45. De bewoners die mee doen aan de kickboks les krijgen het flink te verduren. De opdracht waar ze op dit moment mee bezig zijn vinden wij zelf maar vreemd. ''Is net een groepsverkrachting dit'', laat Stefanie weten. Zie de foto's/gifjes van deze rare ''oefening'' onderaan deze blog.

12:50. ''Niet aan me borsten'', lacht Gabriëlle terwijl ze dezelfde ellende ondergaat als Stefanie.

14:10. Gina is in tranen. Ze heeft namelijk heftige post ontvangen. Lees er hier meer over.

16:48. Naomi laat weten dat Giorgio gister zo anders praatte. Stefanie zegt dat dat een goed teken is. Het kan nog goed komen met ze. Naomi vindt het jammer dat mensen het dan niet meer zien als je na Utopia weer ''beter'' bent geworden. Ze opperen een real life show. ''De Gio en Naomi show'',  aldus Naomi.

16:57. Gina en Mark zijn weer fanatiek aan het sporten in de gym.

22:21. Het schijnt dat de dames die een sappenkuur gingen doen, er nu al weer mee gestopt zijn.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.Naomi kan als één van de weinigen nog lachen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.