Utopia nieuws 17 augustus 2015. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Utopia nieuws 17 augustus 2015.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Wat er nog meer gebeurde in Utopia...
- Stefanie en Naomi leveren half werk
- ''Ik ga niet in iemand zijn achtergrond staan''
- Is de favorietenpoll gemanipuleerd?!
- Rolf neemt Bjorn even apart voor een gesprek

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

09:38. Kim Kötter is in Utopia om de Miss Nederland kalenders af te leveren, waar Naomi een tijd terug de foto's voor heeft gemaakt.

10:29. Iemand is toast aan het maken, maar was het blijkbaar vergeten. Het staat in de fik, en de geur die in de loods hangt is onaangenaam.

11:37. Gina scheert het hoofd van Rob. Hij was al kaal, maar wordt dus nog kaler :D

11:44. Op de ene stream is nieuwkomer Rolf aan het darten. En op de andere stream zien we Gaby opgemaakt worden door Naomi.

11:45. Rolf neemt Bjorn even apart voor een nominatie gesprek.

12:29. Nu Gina toch bezig is in de kapsalon, neemt ze ook Cees zijn kapsel maar eens goed onder handen. Hij krijgt een hele metamorfose.

12:31. Rolf neemt ook Gaby even apart voor een nominatie gesprek.

13:46. Bas laat aan Bjorn weten het nog het ergst te vinden als hij weg gestuurd wordt. Bjorn denkt er andersom precies hetzelfde over. Hij zou het juist het ergst vinden als Bas weg gestuurd wordt.

14:11. Ook de boodschappen worden weer afgeleverd.

14:37. Gabriëlle, Gina en Nicole zijn sapjes aan het maken. De zeven dagen durende Detox kuur is begonnen.

14:39. Rolf voert ook nog even vlug een nominatie gesprek met Cees.

15:44. Rolf heeft net de sirene af laten gaan, en iedereen is inmiddels bij elkaar gekomen. Het is voor hem tijd om zijn keuze bekend te maken. Wie gaat er naar huis? Lees het allemaal in ons liveblog.

15:51. De keuze is gemaakt. Gaby moet Utopia gaan verlaten. Haar Utopia avontuur stopt hier.

18:12. Mark en Gina zijn weer fanatiek aan het sporten in de gym.

19:08. ''Naomi heeft gewoon friet laten staan gisteren, de frituur aan laten staan'', aldus Mark tegen Gina.

19:21. De bewoners zijn ook vandaag weer gezellig met zijn allen aan het eten.

19:54. Rolf en Bas zijn samen de koe aan het melken. Rolf lijkt het maar niks te vinden. Zodra de koe nog maar een stap verzet rent Rolf al weg. Uiteindelijk wisselen ze van plek want Rolf wil een vluchtroute hebben. Ook valt het melken zelf tegen. Gelukkig blijft Bas positief en gaan ze dus rustig verder.

20:04. Ivan wil weer eens mensen ''ketenen''. Twee mensen die niet goed met elkaar op kunnen schieten, die een dag met elkaar door moeten brengen omdat ze met een touw aan elkaar vast zitten. (Zoals Ruud en Vanessa en Robin en Rienk eerder al eens hebben gedaan). En Nicole oppert om weer eens een Topi verkiezing te houden.

20:21. Naomi is armbandjes aan het maken.

21:50. Een aantal bewoners hebben chips gemaakt met de nieuwe snij machine.

22:05. Sommige bewoners zitten er aan te denken om een experiment te doen. Zo lang mogelijk wakker blijven. De eerste vijf die in slaap vallen krijgen een ''straf''. En degene die het langst wakker weet te blijven, een ''beloning''. Ze moeten het idee nog verder uitwerken. Het is dus nog even afwachten of het er komt, en wanneer het er komt.

23:15. Gina zegt nog 15 minuten kriebelen van Mark tegoed te hebben. Mark is haar op dit moment dus op haar rug aan het kriebelen. Eén van de mede bewoners noemt Gina hierdoor psycho en Mark een pussy.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.