Utopia nieuws 14 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Utopia nieuws 14 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Schuilen voor het onweer
- Naomi heeft Utopia verlaten
- Naomi is weer terug van weg geweest
- Naomi: ''Misschien ligt het wel aan mij hé mensen''

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

13:00. Mark en Gina zijn aardappels tot friet aan het snijden.

13:20. Drie dames komen het terrein op voor een fotoshoot bij Naomi.

13:50. Roelie vraagt rond wat ze kan doen. Mark zegt dat ze zijn schoonmaak taak, de wc's en de toiletten, wel kan doen.

14:23. Rolf, Ivan en Rob zijn aan het werk op de akker.

14:24. Mark en Gina zijn bezig met het schoonmaken van de B&B.

14:41. De dames voor de verwenmiddag komen het terrein op.

15:33. Roelie en Rolf zijn samen het avondeten aan het voorbereiden in de horeca keuken.

15:47. Cees, Nicole, Stefanie, Ivan en Bas zitten achter de loods. Er is een ruzie/ discussie/ woordenwisseling gaande.

16:00. Cees laat nog maar eens weten spijt te hebben van zijn stemmen. Hij had er nog steeds drie aan Stefanie willen geven.

16:13. Meerdere filmpjes van vandaag zijn al te vinden op Ugge.

17:50. Rolf en Roelie hebben van alles voor staan bereiden in de horeca keuken. Op dit moment zien we Rolf bij de barbecue met spiesen. Het ziet er naar uit dat de bewoners vanavond weer heerlijk kunnen gaan eten.

17:53. De twee B&B gasten zijn gearriveerd. Mark en Gina laten ze hun slaapplek zien en er liggen zelfs sigaretten, en een huwelijks cadeautje voor de gasten. Een gedichtenbundeltje van Gabriëlle.

19:51. De bezoekers voor de band avond arriveren.

20:35. Bjorn houdt nog snel een openingsspeech en daarna kan de band van start gaan.

20:37. Wim zegt tegen Ivan dat beide nieuwkomers niet op Ivan gaan stemmen. En dat hij dus veilig is. Dat is tenminste wat Roelie en Rolf zeggen als we Wim mogen geloven.

20:41. Er is weer een storing gaande op de streams.

20:54. Nicole is tijdens de band avond druk bezig met het zetten van een tatoeage.

20:57. Roelie rookt buiten een sigaretje met Gabriëlle en Benjamin. Bij binnenkomst gaf ze aan dat ze vanaf dat moment gestopt was. Maar dat heeft ze dus niet lang volgehouden.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.