Utopia nieuws 13 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/13/2015

Utopia nieuws 13 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Mailen, pokeren en het licht uit doen
- ''Als ik wat terug krijg hé, wordt er iemand hier niet goed''
- Gina dumpt Mark volledig
- Nicole heeft de uitslag binnen

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

13:09. Gina haalt stem foto's van oud bewoners uit de lijstjes. Zoals foto's van Patrick, Wilco en dergelijke. De lijstjes gaat ze daarna zwart verven. Die kunnen ze dan gebruiken voor de nieuwe inrichting voor de tweede B&B.

14:05. Arjuna komt het terrein op voor een fotoshoot.

15:01. Mark en Gina zijn samen in de wellness. Daar komt de nieuwe B&B en daar zijn ze dus ideeën aan het uitwisselen voor een nieuwe inrichting.

15:29. Rob en Stefanie zien we samen op de akker werken.

15:58. Nicole heeft een aanvraag binnen gekregen voor een boeddha tekening. Ze wil er niet aan beginnen aangezien ze bang is dat ze zich dan teveel op haar nek haalt.

17:22. Bjorn, Rolf, Mark en Wim zien we op de rand van het zwembad. Roelie was met Naomi aan de slag achter de loods met het maken van meters bier plankjes, en deze te beschilderen. Maar Roelie besluit om ook haar bikini aan te gaan doen, zodat ze een duik kan nemen in het zwembad.

17:29. Gabriëlle en Nicole zijn al druk aan het koken in de horeca keuken

17:33. Stefanie en Roelie zien we inmiddels in het zwembad. Rob, Wim en Rolf zitten nog steeds op de rand van het zwembad te kletsen.

18:01. ''Daar komt nog een genomineerde aan. Je ziet ze hier nooit. hahahaha. Hou je kop Cees'', aldus Cees, die zelf eigenlijk ook nooit bij het zwembad of Baas Beach te vinden is.

18:07. Ivan staat eten te bedelen bij de kokende dames in de keuken. Tig keren zeggen ze nee, maar Ivan blijft door drammen. Uiteindelijk grijpt hij met zijn hand vol in het eten. Waarna Ivan het wel krijgt. Missie geslaagd, en dus pakt hij meteen nog wat meer.

18:10. Cees is weer aan het mopperen. Er wordt zoveel geld aan drank uit gegeven. ''Maar kom niet aan voor een onsje fruit''. Ook zeurt hij over Stefanie. Hij heeft nog steeds spijt dat hij haar geen drie stemmen heeft gegeven Cees wil fatsoenlijk eten, want nu krijgt hij scheuren in zijn huid. Normaal inkopen doen kan niet, maar er kan wel heel veel aan drank uitgegeven worden.

18:16. De streamlocks vliegen ons weer om de oren.

18:22. Bjorn zegt er klaar mee te zijn, en vraagt zichzelf af of hij hier nog wel moet zijn. Lees er hier meer over.

18:38. Rolf blijkt een aparte tatoeage te hebben rondom één van zijn tepels. Zie foto's onderaan deze blog.

18:40. We hebben een aantal filmpjes aan deze blog toegevoegd. Meer filmpjes van vandaag zijn te vinden op Ugge.

19:00. Terwijl de bewoners met de eet gasten aan het eten zijn, zit Mark in zijn eentje, in stilte op de schommel in het bos. Hij ziet er niet zo vrolijk uit, en lijkt dus nog steeds niet zo goed in zijn vel te zitten.

19:34. Roelie en Naomi zijn samen in de stal om de koe te melken en de stal uit te mesten.

20:30. Naomi is Ivan aan het fotograferen in de gym.

21:18. Roelie komt hulp vragen in de loods. Klaver staat namelijk in het hok van Stuk, melk te drinken bij moeder koe. En in haar eentje krijgt ze hem daar niet weg. Hoe hij daar gekomen is is trouwens een raadsel. Het hok was volgens Roelie namelijk dicht. Ivan en Bas staan meteen op om te gaan helpen.

21:43. De bewoners zijn met zijn allen aan het weerwolven. Alleen Gina en Mark doen niet mee. Mark zit in zijn eentje op de liefdesschommel brieven te lezen. En Gina ligt al een poosje in bed.

22:10. Cees is tegen alle camera's aan het praten, en er naar aan het kijken en zwaaien. ''Hi jongens en meisjes, kijken jullie mee?''.

22:57. ''Beste inwoners, er is onweer gesignaleerd. Alle inwoners nu naar binnen'', klinkt de stem over het terrein.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.