Utopia nieuws 11 augustus 2015 ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Utopia nieuws 11 augustus 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Gaan alle principes vandaag overboord?
- Vijf bewoners genomineerd vandaag?
- Om 16:00 komt er een vliegtuig boven Utopia
- Streamlock na streamlock na verschillende uitspraken

Het nieuws van nu

06:00. Kom ook bij UGGE en voeg je Utopia vrienden toe, wordt lid van de groep van je favoriete Utopia bewoner of bekijk vele Utopia video's.. Klik hier om naar UGGE te gaan.

11:56. De stemming gaat van start.

12:40. De stemming is weer afgelopen. Dit keer zitten er vijf mensen op de bank. Bas, Bjorn, Gaby, Cees en Ivan. Alles teruglezen kan hier.

16:26. Naomi, Rob en Gaby zitten op het randje van het zwembad met hun benen in het water.

16:29. Benjamin neemt ook maar eens een duik.

16:31. Het wordt steeds drukker bij het zwembad. Ook Wim komt er bij.

17:11. Het is volop gezelligheid bij het zwembad, We zien daar inmiddels vele bewoners. Wim, Gaby, Gina, Mark, Stefanie, Naomi, Rob, Benjamin en Gabriëlle.

17:47. De bewoners hebben sushi bestelt, over drie kwartier is het er.

18:06. We hebben nog een aantal filmpjes van gebeurtenissen deze middag. Deze zijn hieronder allemaal te bekijken. De filmpjes staan op volgorde van tijdstip. De eerste is het langst geleden, en de laatste is het recentst.

18:20. ''Vanessa, wil je me terug?'', grapt Mark.

18:30. Cees heeft zojuist even rondgebeld. De bewoners hadden eerder namelijk sushi bestelt, maar er is nog steeds niks afgeleverd. Als Cees met de zaak belt waar ze eten bij hebben bestelt, vertelt de persoon aan de andere kant van de lijn dat ze helemaal geen bestelling binnen hebben gekregen via thuisbezorgd. Ze gaan het even navragen en dan moet Cees over vijf minuten nog een keer bellen.

20:02. Naomi is druk bezig in de stal, iets later dan normaal, er zijn vandaag namelijk meerdere dames langs geweest in Utopia om de koe met de hand te melken. Dit wilden ze heel graag. Mark en Gina zitten te knuffelen achter de loods. En ook het avond eten is inmiddels bezorgd.

23:15. Stefanie ligt weer in bed bij Rob, en ligt lekker tegen hem aan gekropen. Onder de dekens is er weer het één en ander gaande, aan de bewegingen te zien.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met ruim 13.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.