Utopia gaat door in 2016! ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Utopia gaat door in 2016!

Feest bij Utopia Gekte!

Drie keer hoera voor heel het land! Utopia gaat dooorrrrrrrr in 2016 en dat is vooralsnog het beste nieuws van vandaag dat onze ogen en oren binnendringt. Nog een jaar lang feest, verdriet, gekte, frustraties en irritaties. Maar vooral: Nog een heel jaar lang hoop op de ideale samenleving. TV-baas Peter Lubbers liet dit fantastische nieuws weten: ''Utopia gaat ook in 2016 vrolijk door.''

Het dagelijkse realityprogramma Utopia blijft ook in 2016 dagelijks te zien op SBS 6. Dat bevestigt tv-baas Peter Lubbers van SBS vandaag in het AD. Eigenlijk zou Utopia één jaar lang te zien zijn: van januari 2014 tot en met december 2014. Maar het programma is voor SBS 6 te succesvol om op te geven, loopt daarom nu nog steeds en gaat ook in 2016 vrolijk verder, zo schrijft Mediacourant.

De uitzendtijd blijft half acht, het tijdstip waarop SBS 6 nu elke werkdag zo’n half miljoen kijkers mag verwelkomen. Utopia is het succesvolste vooravondprogramma van SBS 6 ooit. Het programma heeft ook een aantal bekende kijkers, waaronder Patricia PaayPatty Brard en Fred van Leer.

In Turkije loopt het programma ook nog, en met succes. In Duitsland en de Verenigde Staten van Amerika is het programma al snel gestopt, maar  in China loopt het ook nog, zeer succesvol. En in Nederland, het derde jaar Utopia! Nogmaals hoera!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.