Tranen bij stuurloze Stefanie. ~ Utopia Gekte

8/26/2015

Tranen bij stuurloze Stefanie.

Stefanie de keuken in?

De klok tikt door en voor je het weet ben je weer uit Utopia. En als dat moment komt, dan wil je natuurlijk wel een goede indruk achter hebben gelaten. Iets hebben bereikt. Of in ieder geval iets hebben geleerd. Dat beseft Stefanie zich deze middag ook en daarom moet ze even haar hart luchten. Ze weet nog altijd niet waar ze zich volledig op zou moeten focussen. Het is een beetje van dit en een beetje van dat. En als ze veel wilt tatoeëren wordt ze steeds terug gefloten. Het schiet niet op...

''Ik weet niet wat ik wil en moet doen. Ik voel dat er aan alle kanten aan me wordt getrokken'', vertelt ze. Nicole geeft vervolgens een goedbedoeld advies: ''Doe je ogen dicht en bedenk waar je over een jaar wil zijn''.

Een baan hebben en financieel onafhankelijk zijn. Dat is een mooi doel waar Stefanie naar streeft. Er komt wederom een goedbedoeld advies van Nicole: ''Kies één ding. Want nu ben je een beetje een soort Gaby. Je kan je beter met de horeca keuken bezig houden. Bij het tatoeëren zie ik niet de passie die je wel in de horeca hebt''.

Een eng idee wat Stefanie betreft. Het tatoeëren opgeven is ook zonde. Maar volgens Nicole is het geen opgeven omdat ze er nog niet mee begonnen is. Ze blijft Stefanie de keuken in pushen en benadrukken dat ze beter niet meer kan tatoeëren. En ze Cees de keuken al uit hebben gejaagd, dus dat komt blijkbaar helemaal mooi uit.

Er volgen wat tranen bij Stefanie en ze gaat goed over de woorden van Nicole nadenken. Wat vind jij dat Stefanie zou moeten doen?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.