Topless Stefanie en Rob roken na de daad. ~ Utopia Gekte

8/12/2015

Topless Stefanie en Rob roken na de daad.

Cees kan geen aansluiting vinden.

Hoewel Stefanie constant het initiatief moet of wilt nemen voordat er actie komt in bed, kreeg Stefanie toch nog één aai over haar arm van Rob. Het is niet veel, maar blijkbaar neemt ze er wel genoegen mee. Nadat ze een tijd lang in bed hebben gefriemeld besluiten ze om een sigaret te gaan roken. Beide waren topless en kleden zich even aan voordat ze naar buiten lopen. Zodra die twee buiten aan een sigaret zitten lijkt alle romantiek weer verdwenen. Met een lang hoofd zitten ze op de kussentjes achter de loods, een meter van elkaar af. Geklaag aanhoren na de daad hoort er ook bij als je met Stefanie gaat. Ze vindt het een kut Utopia.

Als Cees, die nog altijd wakker is, bij ze gaat zitten achter de loods laat Stefanie weten dat ze niet kon slapen. Nieuwsgierig ketst ze de vraag terug waarom hij nog wakker is. ''Gewoon ik ben nog wakker en ik was nog in gesprek met Ivan en Bjorn.''

Het was een gesprek van korte duur want zowel Stefanie als Rob vluchtten meteen weer naar binnen toe. De aanwezigheid van Cees wordt blijkbaar niet op prijs gesteld. Beginnen wij nou medelijden te voelen voor Cees, die arme , relatief oude, Utopiaan die het zo goed met de groep voor heeft? Het is niet de eerste keer dat mensen spontaan naar binnen vluchten wanneer hij zich bij ze voegt.

Rob en Stefanie gaan hun bed weer in, maar kunnen de slaap niet echt vatten. We krijgen nog een onfris beeld voor onze kiezen waar we ons verder maar niet over uit laten. Op de andere stream zien we dat Ivan rond half 1 's nachts de laptop dicht klapt en ook naar bed gaat. Bjorn blijft nog een tijdje zitten.

Ander nieuws, helaas nogal verdrietig om de dag mee te beginnen, is dat de buizerd gisteren blijkbaar een Utopia kuiken/kalkoentje mee heeft genomen in zijn snavel. (Zie video) Gelukkig is de actie zelf niet in beeld te zien en gelukkig weten we dan ook niet of het echt waar is. Maar goed, zo is de natuur. We mogen blij zijn dat er überhaupt nog dieren leven op de wereld. ;)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.