Topi verkiezing niet zo toppie? ~ Utopia Gekte

8/21/2015

Topi verkiezing niet zo toppie?

Voors en tegens.

Enorme paniek deze ochtend in huize Utopia! Zowaar leek het even alsof LauraB was teruggekeerd. Toen iedereen beetje bij beetje wakker begon te worden merkte iemand iets nieuws op bij het aankondigingsbord. De Topi van de week verkiezing, ooit geïntroduceerd door LauraB moet weer terug komen. Dat staat in grote letters geschreven en zelfs de houten handgemaakte Topi is er voor de sier bij gehangen. Gina en Gabriëlle zien dit al meteen niet zitten en bovendien was al besloten dat ze de Topi van de week verkiezing niet meer zouden doen. Wie heeft het nou op dat bord geschreven?

Beide dames gaan op onderzoek uit maar niemand biecht op het gedaan te hebben. Schuldige Ivan, die op dat moment nog slaapt, heeft de tekst vannacht opgeschreven. Hij is een voorstander van meer positiviteit en dat hoopt hij op deze manier voor elkaar te krijgen. Als hij wakker is en ontdekt dat er een streep doorheen is gezet reageert hij verbaasd. Gina legt uit dat 'wij allemaal' geen behoefte hebben aan een Topi verkiezing en dat ze dus hebben besloten om het door te strepen.

Ivan begrijpt het niet echt. Hij wil gewoon een groepsactiviteit met meer positiviteit nieuw leven inblazen, wat is daar nou mis mee? Nou, blijkbaar genoeg... Hij weet zijn medebewoners nog niet te overtuigen van het nut om verplicht lief, leuk en aardig te doen over elkaar. En Gabriëlle ziet het allemaal niet zo pessimistisch in als Ivan, zij is van mening dat hij juist meer moet genieten van de positieve dingen die er gebeuren in de loods. Want die zijn er zeker. Soms. Heel af en toe.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.