Teleurstellende reacties na annulering Frans Duijts. ~ Utopia Gekte

8/14/2015

Teleurstellende reacties na annulering Frans Duijts.

Kroegennacht in Utopia.

De boodschappen zijn bestelt en bezorgd en Nicole is er weer als de wiedeweerga bij. Ze loopt wat heen en weer te snuffelen tussen alle dozen en kan de peuken niet vinden, de enige reden waarom ze er zo snel bij is. Zodra de tabak is gevonden is de rust in het hoofd van Nicole weer terug. Hoeveel de boodschappen hebben gekost weten we niet precies, maar het gaat om enkele honderden euro's. Er wordt niet meer zoveel bezuinigd als voorheen.

Ander nieuws gaat over zanger Frans Duijts, waar we al eerder over schreven. Hoewel hij vijf uur geleden nog vrolijk op Facebook plaatste dat hij binnenkort gaat optreden in Utopia, gaat dat dus niet gebeuren. Hij wordt geschrapt uit het programma vanwege een teleurstellende kaartverkoop. En aangezien hij de duurste artiest is hebben ze snel een keuze gemaakt. Erg vervelend, want we zien iemand al reageren dat ze er zoveel zin in heeft om Frans Duijts weer te zien optreden. Hier enkele reacties die zijn geplaatst op het Facebook bericht:

''het ga niet door hoorde ik net live , ze halen Frans uit het progamma omdat er te weinig kaarten zijn verkocht maar 26, en laten nu andere zingen , en ps hoe hun daar over de mensen spreken is echt schandelijk ik zou ook geen kaartjes meer kopen , Frans kan hier niks aan doen het is gewoon zijn werk , ik ga wel weer een keer naar een ander op treden van Frans Duijts''.

''Had graag naar Frans willen gaan maar ik gun hun in Utopia nog geen cent na de uitspraken die gedaan zijn. Schandalig hoe ze over de streams praten. Wij hebben hun niet nodig , hun ons!''

Wat Bjorn betreft moet het evenement in ieder geval niet geannuleerd worden want dat doet het vertrouwen in de bewoners geen goed. In afgeslankte vorm gaat het evenement dan ook gewoon door. Mensen die al een kaartje hebben gekocht zijn gewoon welkom en krijgen een deel van het aankoopbedrag terug.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.