Streamlock na streamlock na verschillende uitspraken. ~ Utopia Gekte

8/11/2015

Streamlock na streamlock na verschillende uitspraken.

''Dit is jouw moment.''

Deze dag beloofd niet alleen spannend te worden, maar ook slecht voor onze hartkleppen. Met alle streamlocks die de regie er vandaag doorheen gooit op de meest sappige momenten krijg je bijna de neiging om naar je scherm te schreeuwen. Bijna dan hé. De eerste streamlock krijgen we al zodra Ivan in gesprek is met Naomi. ''Ik neem terug dat je egoïstisch was [...]'' en een streamlock. Ivan hield een heel betoog over het egoïsme van Naomi, wat achteraf gezien niet terecht was. Ook doelde hij in zijn uitspraken op Giorgio, maar we hebben er zo weinig van meegekregen dat er niks fatsoenlijks over te schrijven valt. Na de lange streamlock gaat het gesprek weer over hele andere dingen.

Een tweede streamlock krijgen we als er een zendercheck komt voor Gaby. ''Moet ik naar achteren nu'', vroeg Gaby zich hardop af. ''Ja, je moet je script even lezen want je moest wat zeggen'', grapt Bas met een streamlock erachteraan.

Nu maar duimen dat het er tijdens de nominaties niet zo aan toe gaat, dat zou wel heel erg zijn. Een gesprek die we wel kunnen volgen zonder streamlocks is die tussen Cees en Ivan. ''Dit is jouw moment. Dit is jouw moment waarop je duidelijk kan maken wat je denkt en waarom'', laat Ivan weten. Het is een rollercoaster waar ze in zitten, beredeneert Cees. Zodra Rob en Wim er bij komen en een shaggie rollen, lopen Ivan en Cees weer weg.

Ergens anders in de loods hebben Gaby en Gabriëlle nog een gesprekje gehad over de nominaties. Gaby is heel stellig en laat weten niet naar huis te gaan. Een speech heeft ze ook niet voorbereid, maar in grote lijnen weet ze wel op wie ze gaat stemmen en waarom. Alleen aan afkraken doet ze niet. "Ik ben echt wel bereid om, als het een goede onderbouwing is, eraan te werken. Ik ben ook niet perfect. Maar ik ben blij met de dingen die ik deze maand heb opgezet. De stichting, de tekeningen. Maar ik ga niet naar huis. Punt."

In de slaapkamer laat Gina weten over de nominaties te hebben gedroomd en dat was 'echt niet best'. Gabriëlle is niet zo bang, maar vreest de onderbouwing van stemmen wel. Bjorn die ook op de vide zit laat weten vol op iemand te stemmen. ''Ik heb nog nooit verdeeld''. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.