'''Stem maar op iemand die het wel verdiend'' ~ Utopia Gekte

8/10/2015

'''Stem maar op iemand die het wel verdiend''

De nominatiegesprekken komen weer op gang.

Spannende tijden in Utopia en ver daarbuiten! Nieuwe bewoners, wij mogen nomineren, de bewoners mogen nomineren, iemand moet Utopia verlaten. De spannendste week van 2 maanden Utopia is weer aangebroken en dat is ook in de loods te merken. Gesprekken over de nominaties en wie op wie stemt zijn eerder regel dan uitzondering. Ook vandaag wordt er weer volop over gesproken. Als Benjamin, Ivan en Naomi met zijn drieën achter de loods zitten komt dit onderwerp ook al snel weer ter sprake. ''Ben je er uit met stemmen?'', vraagt Ivan nieuwsgierig. ''Jazeker, zo klaar als een klontje'', laat Benjamin weten. Ivan is benieuwd waar Benjamin zijn stemmen op gaat baseren. En Benjamin vertelt te hebben gedacht aan wie het beste in hem naar boven haalt en wie het meeste in Utopia toevoegt. Ivan wil ook graag weten op wie Benjamin gaat stemmen, maar dat houd Benjamin liever geheim. Ivan mag wel raden. ''Cees, Bas en Bjorn'', gokt Ivan. Maar dat klopt voor geen meter volgens Benjamin. Het is dus nog even afwachten op wie hij wel gaat stemmen.

Ivan vertelt zelf dat hij niet op Bjorn gaat stemmen. Hij heeft getwijfeld om op Naomi te stemmen, maar dat vindt hij niet eerlijk aangezien ze nu toch weer goed bezig is. Ivan wil ook niet op Bjorn gaan stemmen omdat hij niet wil dat het een stemming is die gebaseerd is op Ivan's vendetta met een persoon. En daarbij kan hij er veel van leren. Naomi daarentegen zegt altijd persoonlijk te stemmen. Zij vindt gezelligheid ook belangrijk en is niet van plan om met mensen samen te gaan leven waar ze niet mee op kan schieten. En waarom zou je degene waar je niet mee op kan schieten er in houden, en dan iemand weg stemmen die je wel mag. Ivan zegt dus nog geen flauw idee te hebben op wie hij gaat stemmen. Hij gaat dus niet op Bjorn stemmen. Wil ook niet op Gaby stemmen omdat hij haar zielig vindt. En Naomi wil niet dat hij op haar gaat stemmen omdat hij het niet weet. ''Stem maar op iemand die het wel verdiend''. Ivan wil weten wie het volgens Naomi dan wel verdiend. Maar echt namen noemt ze niet. ''Zat. Sneaky mensen'', reageert ze.

Ivan is ook wel benieuwd op wie Naomi gaat stemmen. Maar zij is er blijkbaar nog niet helemaal uit, aangezien ze niet drie, maar vier namen noemt. Zo denkt ze op Bjorn te gaan stemmen, en wil ze eigenlijk ook op Gina en Mark stemmen. Ze vindt het niet oké dat die laatste twee elke keer iedereen wakker houden. Als Naomi dat zelf zou doen zou ze ook de hele groep tegen hebben. Verder wilde ze eigenlijk ook op Bas stemmen, omdat ze niet zo goed meer kan vertrouwen in hem. Welke drie het uiteindelijk worden moeten we dus ook bij haar nog even afwachten. Benjamin gaat er in ieder geval van uit dat het een spannende stemming wordt. Uiteindelijk vertelt Benjamin ook maar op wie hij gaat stemmen. Hij gaat op Gaby en Bjorn stemmen. Eventjes heeft hij nog getwijfeld om op Bas en Stefanie te stemmen, maar blijkbaar vindt hij dat Gaby en Bjorn zijn stemmen meer verdienen.

We hebben ook nog wat filmpjes gevonden van eerder vandaag. Deze zijn hieronder te bekijken.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.