Stefanie troost een gebroken Naomi. ~ Utopia Gekte

8/17/2015

Stefanie troost een gebroken Naomi.

Video van Giorgio bij het hek.

Het is erg zeldzaam, maar Stefanie heeft zojuist gelachen! Naomi is extreem emotioneel vandaag en al helemaal nu Giorgio net bij het hek heeft gestaan. Ze vroeg hem om een kus maar kreeg het niet. Toen Giorgio weer verdween barstte Naomi al direct in huilen uit. Stefanie was er snel bij om haar op te vangen, te knuffelen en te troosten. Maar als ze even weg kijkt naar een andere bewoner... Verschijnt er een glimlach op haar gezicht. Met een beetje humor doet ze haar best om Naomi weer op te fleuren.

''Hij praat anders'', laat Naomi snikkend weten. Volgens Stefanie is hij intelligenter geworden sinds hij Utopia weer uit is. ''Weer helemaal verliefd meid'', vult ze nog even aan. En dan blijkt dat Naomi nog steeds hartstikke verliefd is op Giorgio. Eenmaal binnen in de loods staat ze even stil. Ze wilde naar Gaby lopen, maar ook zij is er niet meer.

Naomi "Ik wilde hem zo graag kussen."
Gabriƫlle: "Ja dat kon niet he?"
Nicole: "Ik heb het geluid wel gehoord dus dat telt ook."

Een video van Giorgio's korte bezoek staat hier:
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.